USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Ніхто не стримував сліз: у Володимирі попрощалися із загиблим прикордонником Олександром Денисюком

11 Квітня 2024 16:00
Навколішки, коридором шани проводжали в останню дорогу мешканці Володимирської громади полеглого земляка – інспектора прикордонної служби вищої категорії, штаб-сержанта Олександра Денисюка. Прощання із загиблим захисником відбулося 11 квітня у соборі Святого великомученика Юрія Переможця.

Про це повідомили в міській раді Володимира.

Труна з тілом загиблого Олександра Денисюка, що потопала у живих квітах, провела у військовому храмі усю ніч. Попрощатись із прикордонником, який віддав життя, захищаючи рідну землю, вшанувати його прийшли рідні, близькі, друзі, побратими, представники влади та небайдужі мешканці. Під час чину похорону ніхто не міг стримати сліз, адже жорстока війна осиротила іще одну родину.
Олександр Денисюк народився 11 січня 1979 року, з 1999-го служив у прикордонних військах, був вірним присязі та гідно виконував громадянський обов’язок. Був люблячим чоловіком, батьком, сином… Життя захисника обірвалось 5 квітня на Донеччині під час виконання бойового завдання.
Військовий капелан Юрій Здебський під час проповіді зазначив: «Схиляючи голови перед труною із загиблим Олександром, ми низько кланяємось кожному, хто боронив нас і боронить. Жодне ім’я, яке нині закарбоване у книзі національної пам’яті України, не має бути забутим».
Міський голова Ігор Пальонка, висловлюючи співчуття родині, додав: «Учергове наша громада в глибокій скорботі, адже втратила іще одного мужнього захисника. Герой Олександр Денисюк, на жаль, поповнив лави Небесного легіону воїнів світла, які віддали за нас життя. Ми у великому боргу перед родиною полеглого воїна, завдяки подвигу якого продовжуємо жити у незалежній державі».
Поховали штаб-сержанта з усіма військовими почестями на Алеї Слави Федорівського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus