USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ніхто мені не погрожував, – Шарпар

3 Серпня 2011 17:40
Півзахисник «Металіста» В'ячеслав Шарпар, що знаходиться в оренді в луцької «Волині», спростував слова Віталія Кварцяного про те, що перед поєдинком цих команд гравцеві погрожували по телефону з Харкова.
Про це повідомляє Сhampion.
«Ніхто мені не погрожував. Віталій Володимирович сказав ці слова на емоціях. Спочатку, при переході, ми всі разом обумовлювали те, що в матчі проти «Металіста» я як гравець цього клубу грати не буду», – сказав півзахисник.
«У мене з Кварцяним розбіжності періодично трапляються, але у результаті усе йде на другий план – найголовніше продовжувати старанно працювати, щоб радувати вболівальників команди», – додав він.
У цому випадку, за словами гравця, ні про який конфлікт не йдеться. «Я не міг взяти участь в матчі за домовленістю», – сказав Шарпар.
Нагадаємо, 29 липня на післяматчевій прес-конференції головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний розповів, що В’ячеслав Шарпар не вийшов на поле у грі з харківським «Металістом», тому що йому погрожували фізичною розправою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 4 Серпня 2011 08:46
Кварцяний - клоун. Чим довше він буде тренером "Волині" - доти нового футболу в Луцьку ми не побачимо
№1 Показати IP 8 Серпня 2011 10:00
Клоун ти, нездара, завдяки Кварцу Футбол у Луцьку живий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus