USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Півзахиснику «Волині» погрожували відірвати голову?

30 Липня 2011 11:50
Півзахисник луцької футбольної команди «Волинь» В’ячеслав Шарпар не вийшов на поле у грі з харківським «Металістом», тому що йому погрожували фізичною розправою.

Про це 29 липня на післяматчевій прес-конференції повідомив головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

Шарпар - гравець «Металіста», однак ФК «Волинь» з 26 червня орендувала його на півроку. До того Шарпар в 2009-10 роках провів у складі луцької команди 50 поєдинків.

«У нас стався прецедент, якого ніхто не чекав і взагалі в Україні не бачив. Вчора до мене підійшов Шарпар, і каже: «Я грати не буду». Я запитав його - чому? «Мені подзвонили з Харкова, погрожували, сказали, що якщо я вийду грати, то ... там ще три роки контракт і мені буде дуже погано», - розповів Кварцяний.

«Що йому там зроблять, я не знаю, але, коротше, погрожували. Потім ми з ним поговорили, з президентом поговорили, і його зобов'язали, і він сказав: «Добре, я буду грати». Потім знову «не буду». Я дзвоню в час дня, кажу, що готую склад. Він: «Що ви мені телефонуєте, мені сказали, я грати не буду». Я знову звернувся до своїх колег і мені сказали, що він грати не буде», - продовжив головний тренер волинян.

Кварцяний каже, що перед матчем Шарпар навідріз відмовився грати і тренеру довелося міняти склад команди. Такі форм-мажорні обставини вплинули і на хід гри та настрої в команді червоно-білих.

«І взагалі я сьогодні команду не впізнав. І ці сірі кардинали, які є в українському футболі ... Кажуть, у футболі дрібниць немає, от вони і зсередини колупають команди, розбурхують. Жовті картки, дзвонять суддям: «Дайте Іванову, Петрову жовту, дайте то, той щоб не грав» ... Це сміття різне в українському футболі вилазить скрізь», - каже Кварцяний.

«Коли мені сказав Шарпар, я зателефонував Краснікову, спортивному директору. Питаю: «Що за номери?». Ми ж не домовлялися. Сьогодні він наш гравець... Ми взяли його, домовилися з Маркевичем, що візьмемо на півроку в оренду, а там подивимося. Якщо ми взяли Годвіна, і там написано, з «Карпатами» не грати, то він не гратиме. Ми слово тримаємо. Якщо навіть теоретично мені сказали, я б слово тримав би. А так перед грою переламали нам все...», - продовжує наставник «Волині».

«Там ідуть на все, на будь-що. Треба убити – уб’ють, а щоб виграти. Не на що не дивляться. Вчора мене пересмикали, і сьогодні ще. І це в роздягальні підлий зрадницький писок... Знаєте? Можете собі уявити? Я йому говорю нормально, культурно: «Слава, що ти?». Він мені: «Шо вававаа?». Я йому: «Та тебе вбити треба, скотино». Я його з Чернігова взяв, на заміну там лише виходив . Тут почав по м’ячу попадати. Скорчив корявий писок. Я йому кажу: забирай речі і йди, аби я тебе ніколи не бачив», - додав Кварцяний.

Натомість головний тренер ФК «Металіст» Мирон Маркевич зазначив на прес-конференції, що він не забороняв Шарпару виходити на поле.

«Ні, я вчора дозволив йому грати. Хоча ми віддали футболіста в безоплатну оренду. Його налаштовували грати. Ми спочатку були проти. Але вчора я сказав, якщо хочете, то ставте, немає проблем, - сказав Маркевич.

«Це все панти! Людна витримана, культурна, знає, що робить. А там люди сидять, чорні люди і йому штурхають. Кажуть: «Шарпар, приїдеш в Харків, ми тобі голову відірвемо», - прокоментував відповідь Маркевича Кварцяний.

« Я йому кажу: «Шарпар! Ти грати не будеш, я тобі тут голову відірву». Так він каже, що його лякають. Він мені каже, що я погано до нього ставлюся. А що я маю йому сказати, якщо він сказав, що грати не буде: «Добре, Слава, молодець». Він цього чекав? Хай йде», - завершив наставник червоно-білих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ольга Показати IP 30 Липня 2011 12:48
Кварцяний - хвора людина. Співчуваю його близьким і рідним. ГАЗМЯС його команда
мда Показати IP 30 Липня 2011 16:37
если это правда,я в шоке.нах такой спорт
Я Показати IP 31 Липня 2011 11:05
Кварц хоче бабки заробляти, як Шахтар, але Волинь не та команда з якої зліпиш щось путнє. От він вже незнає як ще себе виправдати. Позор, а не команда.
Саня Показати IP 31 Липня 2011 13:46
Поганому танцоровi- яйця мiшають!!! Так i йому.
D Показати IP 31 Липня 2011 15:15
ПОЗОР!
Maksym Показати IP 31 Липня 2011 16:59
Я Сьогодні 11:05 які шахтар бабки заробляє??? не пишіть дурниць, всі фут.клуби України збиткові - це просто іграшкі власників-олігархів. Волинь певно єдина команда, яка шось трохи заробляє на продажі футболістів, і то в мінусі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus