USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Депутат від БПП, який засвітився як «фейковий патріот», розмалював «Берлінську стіну» у Києві

9 Лютого 2017 13:33
Депутат з "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко червоною фарбою написав "Ні" на фрагменті Берлінського муру біля посольства ФРН у Києві. У Німеччині засудили дії нардепа, інформує "Радіо Свобода".

За словами речника міністерства закордонних справ Німеччини Мартіна Шефера, співробітники посольства намагалися зупинити дії Гончаренка, але не змогли, оскільки депутат заявляв про свою недоторканність.

Шефер назвав дії законодавця "абсолютно неприйнятною поведінкою".



Тим часом, редактор програми Гроші, креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубинський прокоментував цей інцидент так: "

"Вибачте, а долбодятлу-представнику БПП Гончаренко після витівки під німецьким посольством теж дадуть безвіз, як обіцяє його бос? Поясніть їм обом, що російське посольство знаходиться в іншому місці. І якщо кретини з правлячої партії хочуть боротися проти російського вторгнення, то робити це потрібно там".

До слова, нагадаємо, минулого року журналістам програми "Гроші" вдалося дізнатися, що народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Олексій Гончаренко близько 10 років свого життя, до того як потрапити в команду Президента України Петра Порошенка, був представником "Партії регіонів". Він разом з іншими регіоналами здійснював агітацію за фільми російською мовою. Крім того, його неодноразово помічали з георгіївською стрічкою.

Окрім того, у червні 2016 Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження стосовно Гончаренка. Йшлося про просування Гончаренком ідей "русского мира" в Одесі, зустрічі з кураторами з ФСБ і підривну антиукраїнську діяльність в цілому.

Тим часом, роком раніше в Москві під час жалобної ходи на пам'ять вбитого опозиціонера Бориса Нємцова поліція затримала нардепа Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Олексія Гончаренка.

Соратник Гончаренка Сергій Лещенко написав у Facebook, що дії цього депутата можуть зашкодити відносинам України й Німеччини, а також кидають тінь на "БПП".



"Найогиднішим є те, що для зухвальства було обрано символ, який має важливе значення і для Німеччини, і для України як частини Європи, звільненої від російської та радянської окупації", – заявили у фракції "Народній фронт".

"Ці нікчемні дії завдають шкоди нашим інтересам і відвертають увагу від справді принципових і важливих оцінок, які Україна зобов'язана доводити всьому світові", – переконані у "Народному фронті".

У парті вважають, що "не можна уподібнюватися Росії".

"Не можна проводити вибори під дулами російських автоматів. І жодна сумнівна заява не може бути виправданням варварства, яке веде в протилежний бік від цивілізації, демократії і Європи", – заявили при цьому у фракції НФ.

Як відомо, 8 лютого Гончаренко на автентичному шматку Берлінської стіни у Києві написав із балончика з червоною фарбою наніс слово "NEIN", що з німецької перекладається як "Ні".

Він назвав це протестом проти заяв посла Німеччини в Україні Ернста Райхеля, який раніше заявив, що вибори на Донбасі можуть відбутися і за присутності російських військ.

У посольстві Німеччини наголосили, що це – фрагмент історичного Берлінського муру, падіння якого символізувало звільнення від комунізму й радянської гегемонії.

"Має місце порушення Віденської конвенції про дипломатичні зносини", – заявили у дипломатичному відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Активіст Показати IP 9 Лютого 2017 13:58
Долбодятел
Дмитро Показати IP 9 Лютого 2017 14:03
і як таких диб.... вибирають в депутати?
Анонім до Дмитро Показати IP 9 Лютого 2017 15:24
цей губошльоп . а ще є наркомани.шизофреніки .злодіі та корупціонери ! чи є чесні ? не знаю...
дмитро Показати IP 9 Лютого 2017 14:59
він баран і це не його ініціатива
Микола Показати IP 13 Лютого 2017 10:51
Україна пише історію устами диб*лів ((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus