USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Журналісти дізналися про минуле «фейкового патріота» Гончаренка

20 Березня 2016 14:46
Журналістам програми "Гроші" вдалося дізнатися, що народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Олексій Гончаренко близько 10 років свого життя, до того як потрапити в команду Президента України Петра Порошенка, був представником "Партії регіонів". Він разом з іншими регіоналами здійснював агітацію за фільми російською мовою. Крім того, його неодноразово помічали з георгіївською стрічкою.

Про це передає ТСН.

У виданні відзначається, що, коли екс-президент Віктор Янукович вирішив втекти з України, Олексій Гончаренко, будучи заступником глави Одеської обласної ради, покинув "Партію регіонів" і оголосив себе патріотом України. Як відомо, нардеп вирішив довести свою патріотичну позицію, поїхавши на фронт, проте, зі слів журналістів, тільки для того, щоб сфотографуватися. Після своєї поїздки на Донбас экс-"регіонал" відправився на дорогий відпочинок на острови.

Журналісти відзначили, що Олексій Гончаренко також встиг побувати в Криму, де він почав конфліктувати з проросійськи налаштованим натовпом з проукраїнськими гаслами. Як відомо, в результаті цього нардепа побили.

"Це наш будинок, ми у своєму домі самі розберемося, які закони ухвалювати, ми ж не приходимо в Москву і Санкт-Петербург навчити вас, який вам закон ухвалити", - заявляв депутат в Криму.

Проте, під час журналістського розслідування встановили, що на відео з нібито побиттям Олексія Гончаренка видно, що професійний боксер і досвідчений військовий Армен Мартоян б'є нардепа від "БПП" відкритою долонею. Крім того, за даними журналістів, на "референдумі" в окупованому Криму депутат розгорнув прапор України просто перед очима "глави" півострова Сергія Аксьонова.

На думку авторів розслідування, Олексій Гончаренко міг домовитися про зйомку з людьми так званого "глави" окупованого Криму, оскільки на голосування пускали тільки з кримською пропискою.

ЧИТАТИ ЩЕ: КАДРОВІ ІГРИЩА ВІД БПП АБО ЯК «ЗЛИВАЮТЬ» КАНДИДАТІВ «НОВОГО УРЯДУ»

У виданні підкреслили, що в Росії під час маршу миру на згадку про російського опозиційного політика Бориса Нємцова экс-"регионал" також почав твердо відстоювати свою фіктивну проукраїнську позицію. Самого Олексія Гончаренка журналісти назвали "фейковим патріотом".

Відзначається, що в Москві нардеп від "БПП" був навіть заарештований. Крім того, йому висунули низку статей, серед яких - опір поліції під час затримання, а також вбивство російського громадянина під час подій в одеському Будинку профспілок. Проте, зі слів журналістів, перебуваючи під вартою, Олексію Гончаренку дивним чином вдавалося продовжувати писати повідомлення на своїй сторінці в соцмережі. А наступного дня, як відзначають автори розслідування, без суду і слідства і навіть голодовки він був звільнений.

Як відомо, при ньому знайшли велику суму грошей у розмірі більше 6 тисяч доларів. По декларації про доходи Олексія Гончаренка за 2013 рік ця сума є його річною заробітною платою.

Журналісти програми "Гроші" вважають, що ці гроші можуть бути від російських спонсорів, а його історія з ночівлею в СІЗО, "перфоманс" з прапором під час "референдуму", а також інцидент з побиттям в окупованому Криму також може виявитися лише фарсом.

Нагадаємо, в 2011 році тодішній депутат від "Партії регіонів" Олексій Гончаренко називав Одесу "центром Новороссии", а Україну - "штучно зшитою" державою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 20 Березня 2016 15:04
От андон!!!
Анонім Показати IP 20 Березня 2016 15:32
в гончаренка на лобі написано, що він чмо
АВК Показати IP 20 Березня 2016 15:59
Гончаренко - достойный сын своего отца и политическая пр*ститутка. И не надо его связывать с Одессой - он такой же одессит, как и его отец. Проживать в Одессе и быть одесситом - это две большие разницы.
Анонім Показати IP 20 Березня 2016 19:22
Льошик Ганчіренка він а не Гончаренко, холоп москальський

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus