USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німеччина затвердила спецпрограму з розробки вакцини проти COVID-19 вартістю €750 млн

12 Травня 2020 07:40
11 травня Німецький уряд затвердив спеціальну програму з розробки та налагодження виробництва вакцини проти коронавірусу вартістю до 750 мільйонів євро. Це найбільша сума, яку міністерство країни будь-коли виділяло на подібні цілі.

Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на заяву міністерки освіти та науки Німеччини Ані Карлічек.

Карілчек підкреслила, що вартість програми демонструє намагання уряду зробити все, аби скоріше отримати вакцину та повернутися до нормального життя. Разом з тим, вона зауважила, що варто залишатися реалістами й бути готовими до невдач.

Міністерка додала, що розробка вакцини є коштовним і довгим процесом, але зараз ситуація є виключною і науковці зі всього світу працюють в посиленому режимі.

У Німеччині тестування теж проводитимуть у прискореному темпі, але при цьому обіцяють суворо дотримуватися правил безпеки, аби не зашкодити волонтерам.

"Ми, як і раніше, виходимо з того, що вакцину вдасться створити не раніше середини 2021 року", – сказала Ані Карлічек.

За словами Карілчек, коли розпочнеться виробництво вакцини, Німеччина постачатиме її до інших країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus