USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Німецька збірна втратила основного гравця перед півфіналом Євро-2016

4 Липня 2016 07:00
Гравець збірної Німеччини травмував ногу й не зможе зіграти у півфіналі Євро-2016.

Центральний півзахисник збірної Німеччини Самі Хедіра не допоможе своїй команді у півфінальному матчі Євро-2016, - повідомляє УНІАН з посиланням на Kicker.

Хедіра отримав травму у вчорашньому чвертьфінальному матчі проти збірної Італії.

На 13-й хвилині матчу Джорджо К'єлліні наступив йому на ногу, і півзахисник був змушений завершити свою участь у матчі. Замість нього на полі з'явився Бастіан Швайнштайгер. Сьогодні стало відомо, що Хедіра отримав травму ахіллового сухожилля. Найближчим часом йому доведеться пройти медичне обстеження, яке визначить точні терміни відновлення футболіста.

Зазначимо, що в півфіналі також не зможе взяти участь захисник збірної Німеччини Маттс Хуммельс, який отримав дискваліфікацію за перебір жовтих карток. Також під питанням участь у грі форварда Маріо Гомеса.

Як повідомляв УНІАН, збірна Німеччини вийшла у півфінал Євро-2016, обігравши Італію в серії пенальті. На наступному етапі турніру німецька команда зустрінеться з Францією, яка вчора з рахунком 5:2 перемогла Ісландію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus