USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Німці запропонували прибрати парк у Луцьку. Влада відмовила

8 Серпня 2008 15:01
Делегація молоді, яка представляє молодіжний клуб «Імпульс» із міста Мерзебург (ФРН), 8 серпня відвідала Луцьк. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Гостей Луцька привітали заступник Луцького міського голови Микола Іванюк і виконувач обов’язків начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міськради Тетяна Ленартович.
Керівник делегація з німецької сторони Наталія Пашук подарувала місту стилізований кухоль і книжку з короткою історією Німеччини. У свою чергу, від імені влади Луцька Микола Іванюк подарував картину із зображенням визначних місць обласного центру Волині.
Тетяна Ленартович коротко розповіла німецьким гостям про Луцьк та діяльність управління, яке вона очолює. Керівника молодіжного клубу Ольгу Мясцов зацікавив стан навколишнього середовища у Луцьку та області. Про це питання їй розповіли докладно. За словами представників Луцька, найголовнішою проблемою влада міста вважає байдуже ставлення жителів до довкілля.
«Ми приїхали, і можемо із задоволенням прибрати тут якийсь парк», – запропонували члени молодіжного клубу. Луцькі чиновники цю ідею відкинули. Вони наголосили, що краще гості хай ознайомляться із тими парками, що є, і містом.
Представник Центру громадських молодіжних організацій Волині «Наша справа» Віталій Ліпич розповів про здійснювану його організацією діяльність і реалізовані проекти. Цікавинкою виявилося те, що зараз реалізовується проект із міжнародного інтернет-телебачення, де візьмуть участь представники 7-ми країн Європи та Азії.
Німецькі гості приїхали в Україну в рамках програми обміну. Приймає їх у Луцьку профком ВНУ. Делегація планує бути в місті до 12 серпня.До речі, одним із курйозів зустрічі стало те, що представники луцької влади не знають російської. Пропозицію німецьких гостей спілкуватися нею вони сприйняли не дуже радо, хоч і погодилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 15:11
ой ну тож нормально прийшли б до Вас гості а Ви якраз прибирали і вони запропонували б допомогти так що Ви б їм дозволили? А що російською невміють говорити так інші політики Української нерозуміють не те що говорити
Віталій Ліпіч Показати IP 8 Серпня 2008 15:23
ЦГМОВ "Наша справа" створює також некомерційну програму про культурне життя двох міст-побратимів - Луцька та Любліна. Усі охочі можуть переглянути цікаву передачу на www.ngotv.eu
ананім Показати IP 9 Серпня 2008 12:00
а Ліпич - то бува не родич Світлани Ліпич, яка потрапила в аварію з Богданом Шибою, при виконанні робочих обов'язків на Рівненській трасі рік тому?
Петрович Показати IP 11 Серпня 2008 08:50
А чого - хай би поприбирали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus