USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нова бруківка, широка проїжджа частина та LED-освітлення: у Луцьку відремонтують двір на Коновальця

21 Серпня 2020 10:08
Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк зустрілись із мешканцями багатоповерхового будинку на вулиці Євгена Коновальця, 1, щоб обговорити капітальний ремонт тутешньої прибудинкової території, що незабаром розпочнеться.

Про це повідомляє Луцька міська рада.
«Тут є велика проблема із підтопленням прибудинкової території між будинками на Євгена Коновальця, 1 та 1а – під час дощу утворюється величезна калюжа. Вода підходить практично до фундаменту будинку та потрапляє у підвал, волога йде по під’їзду, тож необхідно спланувати водовідведення.

Ми бачимо, що прибудинкова територія перебуває вже в критичному стані. Плануємо зробити капітальний ремонт цього двору, розширити проїжджу частину, викласти бруківку, зробити тротуари, встановити LED-освітлення, встановити дитяче та спортивне обладнання, лавочки, привести в порядок сміттєвий майданчик», - розповів Ігор Поліщук.
Під час зустрічі мешканці ознайомились із проєктом ремонтних робіт, запропонувавши необхідні корективи та звернувши увагу на актуальні проблеми двору. Завдяки конструктивному обговоренню та продуктивній роботі мешканці будинку вже найближчим часом зможуть оцінити позитивні зміни, що їх чекають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
відмінили? Показати IP 21 Серпня 2020 10:28
А масковий режим в Україні відмінили? Чи то тільки продавців на 17000 штрафують?
лучанин Показати IP 21 Серпня 2020 10:57
В усьому "винні" вибори.
Анонім до лучанин Показати IP 21 Серпня 2020 11:58
То йди і відмовся від бруківки, від ремонту! І сусідам теж скажи, щоб відмовились. Іншим більше буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus