USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку наступного тижня розпочнуть капітальний ремонт ще однієї прибудинкової території

20 Серпня 2021 12:34
Міський голова Ігор Поліщук зустрівся з мешканцями будинків на вул. Генерала Шухевича, 1, 3, де буде здійснено капітальний ремонт прибудинкової території.

Роботи розпочнуться вже наступного тижня, повідомляє Луцька міська рада.

Вони триватимуть близько двох з половиною місяців, залежно від погодних умов.

Під час зустрічі обговорили проект реконструкції прибудинкової території, вислухали пропозиції та побажання жителів, адже зараз цей двір у критичному стані. Через відсутність зливової каналізації прибудинкові території постійно затоплює.
«Капітальний ремонт включатиме: заміну твердого покриття, на тротуарах буде вкладена бруківка, встановлено додаткове дитяче обладнання, майданчик для сміттєвих контейнерів, інші об'єкти благоустрою. У вашому дворі також буде облаштовано зливову каналізацію», - зазначив міський голова Ігор Поліщук.
Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк продемонстрував присутнім проєкт ремонтних робіт. За його словами, також передбачається розширення проїжджої частини, встановлення сучасного LED-освітлення, відновлення проїзду до будинків № 8, 10, що на проспекті Грушевського, та проїзди в приватному секторі, що знаходиться всередині цих будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пильний Показати IP 20 Серпня 2021 15:03
Генеральській вулиці - генеральський ремонт!
,: ( Показати IP 20 Серпня 2021 15:29
Ви спочатку закінчить ті території , які вже розвалили в місті
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2021 09:14
Коли почнуть ремонт прибудинкової території на вулиці Ковельській 6а. Пройти нормально до будинку не можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus