USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нове ім'я лідера: АХА стає ARX*

9 Липня 2019 09:00
Лідер страхового ринку України, компанія «AXA Страхування», тепер називається «Страхова компанія «ARX».

В середині літа відбулася подія, яка не могла залишитися непоміченою українськими автовласниками. На страховому ринку країни з’явилася «Страхова компанія «ARX».

Пояснимо: у страхуванні компанія зовсім не новачок. Під новим ім’ям продовжує свою успішну роботу найбільша страхова компанія на ринку України: «AXA Страхування». З 1-го липня «AXA Страхування» змінила назву на «Страхова компанія «ARX», компанія «AXA Страхування Життя» відтепер працює під брендом "ARX Life«.

З чим пов’язано перейменування? Зі зміною власника. Французька Група АХА завершила оформлення угоди з Fairfax Financial Holdings Limited, яка придбала 100% статутного капіталу страхової компанії «АХА Страхування».

Штаб-квартира Fairfax Financial Holdings Limited знаходиться в Торонто. І це теж гарна новина, адже Канада – один із найнадійніших партнерів нашої країни в світі. Fairfax Financial Holdings Limited займається страхуванням, перестрахуванням і управлінням інвестиціями з 1985 року. Незмінним головою і виконавчим директором Fairfax Financial Holdings Limited з 1985 року є Прем Ватса; холдинг працює в 40 країнах світу.

Зауважимо, що Група FAIRFAX перевищує за своїми показниками будь-якого іноземного конкурента АХА в Україні. Ось лише кілька дуже показових цифр: інвестиційний портфель складає 38,8 млрд доларів, загальна сума активів становить 60,4 млрд доларів, загальний акціонерний капітал складає 17,1 мільярда доларів.

Навіть назва «ARX» говорить сама за себе. У перекладі з латини воно означає «фортеця, замок, цитадель», тобто відображає основний атрибут страхового бізнесу – надійність. Кожен клієнт компанії може бути впевнений в тому, що «ARX» максимально захистить його інтереси і виконає всі свої зобов’язання не менш ретельно, ніж їх виконувала компанія «AXA Страхування».

Показники роботи «ARX» вражають: в 2018 році «ARX» зайняла перше місце серед 245 страхових компаній України за розміром чистих страхових премій і чистих страхових виплат. Не дивно, що за статистикою 92% клієнтів задоволені сервісом компанії.
Голова Правління СК «ARX» Андрій Перетяжко
Голова Правління СК «ARX» Андрій Перетяжко
«Ми успішно закінчили перше півріччя 2019 року і плануємо й надалі тримати таку ж високу планку. Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє і абсолютно впевнені, що фінансові і стратегічні цілі 2019 року буде досягнуто в повному обсязі», – заявив Андрій Перетяжко, Глава правління «Страхової компанії «ARX».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus