USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Нові тролейбуси, міст і поля: як розвиватиметься Луцьк у 2021 році

21 Грудня 2020 11:23
Розроблено план заходів, які здійснюватимуть наступного року задля розвитку Луцької територіальної громади.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення «Про проєкт Програми економічного та соціального розвитку Луцької міської територіальної громади на 2021 рік».

Як розповів директор департаменту економічної політики Борис Смаль, така програма приймається щороку. Цьогоріч прогнозування, однак, вкрай складне через епідемію коронавірусу.

Він акцентував, що мета програми – створення умов для економічного зростання та вдосконалення механізмів управління розвитком громади на засадах інноваційно-інвестиційної активності, відкритості та прозорості, належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктур, високого рівня надання адміністративних та соціальних послуг, комфортного середовища для самореалізації та дозвілля мешканців громади.

Програма сформована як комплекс заходів, спрямованих на реалізацію визначених пріоритетів. До її складу входять, зокрема, проєкти співфінансування НЕФКО, реконструкції системи теплопостачання, закупівлі нових тролейбусів, оновлення інфраструктури, зменшення негативного впливу відходів на довкілля, встановлення розумних зупинок громадського транспорту, модернізації систем водопостачання та водовідведення, енергоефективності, підтримки бізнесу, розроблення плану просторового розвитку території громади, збільшення зелених зон, капітального ремонту дворів, вулиць, «Безпечне місто», реконструкції мосту через річку Стир на вулиці Шевченка, будівництва трьох штучних полів з поліуретановим покриттям на вул. Винниченка, 47, просп. Відродження, 5 у місті Луцьку та на території Жидичинського старостинського округу тощо.

Програму має ще затвердили сесія Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus