USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нові випадки штаму «Омікрон» в Україні: де виявили та скільки людей інфікувалось

29 Грудня 2021 12:49
В Україні виявлено п’ять нових випадків захворювання на коронавірус штаму «Омікрон», загалом в країні було зафіксовано вже шість випадків вказаного штаму.

Про це у Facebook 29 грудня повідомив заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін, пише ТСН.

«Перший випадок підтвердили ще 18 грудня у Головній референс-лабораторії ЦГЗ. П’ять нових – в Інституті епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського», – повідомив Кузін.

За його словами, загалом новий штам виявили у двох мешканців Києва та двох мешканців Київської області, а також по одному випадку підтвердили у зразках із Дніпра та Львова. Троє осіб із підтвердженими випадками повернулись з-за кордону (перебували у Німеччині, Польщі та Об’єднаних Арабських Еміратах), додав Кузін.

Варто зазначити, 18 грудня міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив про виявлення в Україні першого випадку інфікування штамом коронавірусу «Омікрон». А вже 21 грудня головний державний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив, що пацієнт, у якого першого в Україні виявили «Омікрон», був вакцинований і вже має негативний ПЛР-тест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus