USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нові моделі Saab у Швеції збиратимуть китайці

26 Грудня 2011 19:18
Китайська компанія Youngman викупила у марки Saab платформу для створення нових моделей.

Про це пише ТСН .

Офіційний представник Youngman Рейчел Пенг заявила, що компанія отримала можливість виробляти автомобілі на новому шасі Saab під назвою Phoenix.
Поки невідомо, які саме автівки планує випускати Youngman на платформі Phoenix. Раніше повідомлялося, що шведський виробник планує використовувати її планує використовувати її для випуску наступного покоління моделі Saab 9-3. Рейчел Пенг відзначила, що автомобілі на платформі Phoenix будуть збирати у Швеції, де Youngman відкриє власне підприємство

Минулого тижня шведський суд розглянув заяву гендиректора компанії Saab Віктора Мюллера про банкротство и затвердив її. Скандинавського виробника намагалися врятувати компанії Pang Da Automobile і Youngman, але General Motors не прийняв пропозицію потенційних покупців, оскільки разом із Saab китайцям дісталася б інтелектуальна власність північноамериканського концерна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus