USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новообраний депутат облради причетний до незаконного видобутку піску

11 Квітня 2015 15:43
Новообраний депутат Волинської облради від Старовижівського району, місцевий бізнесмен Михайло Шлапай виявився причетним до незаконного видобутку піску.

Про це власкору «Вголосу» повідомили мешканці селища Стара Вижівка.

Так, 10 квітня мешканці населеного пункту звернулися із заявою до міліції про факт незаконного добування піску на піщаному кар’єрі.

Близько 17 години 10 квітня на піщаному кар’єрі біля Старої Вижівки на очисних спорудах виявили техніку, яка вивозила пісок.

Міліція виїхала на місце події і зафіксувала факт незаконного видобутку. Технікою, яка належить Михайлу Шлапаю, керував його рідний брат – Леонід Шлапай та працівник М. Систалюк.

Після цього на місце події негайно прибув депутат Волинської облради Михайло Шлапай. Однак він відмовився давати покази міліції і коментувати подію. Зараз міліція готує документи для передачі справи в екологічну інспекцію у Волинській області.

Нагадаємо, 20 березня 2015 року Волинська облрада підтримала депутатський запит першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика до начальника УМВС у Волинській області Петра Шпиги та прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака щодо несанкціонованого добування піску у лісовому урочищі «Підгірне» Старовижівського району.

Серед тих, хто не підтримав запит, виявився лише новообраний депутат обласної ради від Старовижівського району місцевий бізнесмен Михайло Шлапай, який в районі створив імідж видатного волонтера, - резюмує Вголос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
патріот Показати IP 11 Квітня 2015 16:20
і що пан шлапай скаже?цікаво.
я Показати IP 11 Квітня 2015 16:30
Хтось не може жити , жаба душить! Буває...
Анонім Показати IP 11 Квітня 2015 16:38
А на рахунок волонтера - найбільш допомагає атошнікам,і не тільки в районі,бійці з пів Украіни вдячні йому на сході.
іван до Анонім Показати IP 11 Квітня 2015 17:03
і це таки чиста правда
боєць до Анонім Показати IP 14 Квітня 2015 10:56
де є гроші, там зразу знаходиться "волонтер" Шлапай і піарить себе. Ще жодної копійки своєї не потратив на волонтерство. Невідомо за чиї гроші його діти по Парижу гуляють!!!
файна тв Показати IP 11 Квітня 2015 16:55
http:// volynrada.gov.ua/session/34/11-0
Дончанин Показати IP 11 Квітня 2015 17:14
коментар було видалено
Бардак в Україні Показати IP 11 Квітня 2015 18:32
А я думала, що то Путін видобуває пісок ...
Свободівець Показати IP 12 Квітня 2015 00:10
Хай краще Пирожик скаже, чого він про нашого однопартійця мовчить - Ваньку Омельчука, який не просто пісок добуває, а взагалі у надрах землі риється без жодних документів. Так на бурінні артсвердловин для партії заробляє хіба? А може виключно для себе? А чого ж на закон не дивиться у цих ситуаціях ні Пирожик, ні Омельчук. Це ж він проти Шлапая так риє. Хоча й мізинця його не стоїть. Ще трохи таких однопартійців, й покину в принципі нормальну партію. Надоїли вже ці "представники народу", ой надоїли.
старовижівчанин Показати IP 12 Квітня 2015 21:59
Прошу повідомити громаді селища прізвища тих старовижівчан, які звернулись з заявою в міліцію? Щоб ситуація виглядала об"єктивно, а не наклеп заздрістників.
старовижівчанин до старовижівчанин Показати IP 22 Березня 2016 22:34
колишні борці за наш добробут, регіонали, хто ж іще
Патрія Показати IP 13 Квітня 2015 17:10
Заполітизований український народ ...
місцевмй Показати IP 14 Квітня 2015 11:11
весь пісок уже Шлапайовий. Він купив його у прокуратури у міліції у екологів. накрав піску безплатно - зробив забор на кладовищі і вимагає від людей щоб ще йому заплатили. міг би і подарувати людям за безплатний пісок. а піску накрав на 20 таких заборів.
свободівець. Показати IP 15 Квітня 2015 03:18
Неодноразово депутати райради вимагали прозвітуватися Шлапаю за гроші передані йому громадою району на волонтерські потреби, а гроші чималі.Натомість волонтер - Шлапай систиматично ігнорує такий звіт,чогось боїться .Переважна більшість старовижівської спільноти перконана ,що шлапай банально ПІАРИТЬСЯ використовуючи громадські кошти,як доказ частеньки газетні публікації про його "волонтерську діяльність!, виступи в колективах.А недавно цей "патріот" роздавав (цинізм вищої стадії) із цилофанового мішечка в ЦЕРКВАХ (московського патріархату) цукерочки прихожанам, по 2 штучки в рукию.ОТАКОЇ !!! Ну що не зробиш заради голосів на майбутніх виборах до місцевих рад.Крадіжку піску депутатом облради Шлапайом легко довести.Проаналізувати скільки цей "ділок" виробив продукції (заборів,бруківки , ...) наприклад за останні 5 років,таким чином стане відому скільки ним було використано піску,після чого нехай цей підприємець надасть офіційну документацію ,в кого він закуплював або де брав пісок.І все ГАПЛИК,крадіжка ДОВЕДЕНА,лишиться тільки порахувати збитки громади від діяльності такого"щирого" волонтера-підприємця.Ось так !!!.Для довідки в Старовижівському районі жодного офіційного кар"єру для родажу піску НЕМАЄ !!!Слава Україні. Героям Слава !!!
Свободівець прихвост Показати IP 15 Квітня 2015 21:50
"Збитки громади від діяльності такого"щирого" волонтера-підприємця?". Ти що ідіот? Якби таких Шлапаїв хоча б зо три на Старовижівський район, то він би виглядав зовсім інакше. Не всі там такі ідіоти, які яйцями кидаються і не можуть ні голову райради вже рік собі обрати, ні з головою РДА визначитися. Цим самим "топлять" увесь район. Є у Старій Вижівці дійсно нормальні і хороші люди. Шлапай - один із них
свободівець. Показати IP 15 Квітня 2015 22:22
Ще таких три шлапаї район просто не витримає.Думка кожного суб"єктивна.Мабуть ти не захотів би щоб в твоїй сім"ї завівся такий шлапайчик ? Є така тенденція.Скільки не чистий на руку підприємець повинен віддати відсотків награбованих коштів в громади тій же громаді? 5,15 чи 35.В любому випадку збитки несе громада.Якщо ти такий чесний,то повідом де ж Шлапай бере пісок на свої виробничі потреби ? А ??? За рахунок накопичених не зовсім законним способом грошей і проходять в Ради Івахови,Єремеєви ....,а бідні ,ті що не крадуть навіть в обласну раду не проходять.
патріот Показати IP 17 Квітня 2015 20:25
шлапая з піском цинічно підставили залевський ,поляк і окремі чиновники району,котрі вже відмовляються від своїх слів .
патріот Показати IP 17 Квітня 2015 20:28
відчувається рука регіонала льохи-романчука. кока розвів шлапая'' как котят''.
патріот Показати IP 17 Квітня 2015 20:35
за надані шлапаєм послуги залевський розрахувався піском ,а гроші поклав до кишені.а тепер косить під дурника, мовляв ,нічого не давав -нічого не знаю. криміналом для голови селища попахує .тут би ще згадати махінації з прродажем земельних ділянок і тд, і тп.
Авторитетний Показати IP 19 Квітня 2015 16:50
Раніше Шлапай, працюючи прикордонником, колотив бабло на кордоні,на волонтерстві теж пролетів, зараз колотить бабло на піску разом з місцевим головою.Держава дбала про цього "добродія" довго, а зараз він повинен віддячити державі: спочатку відповісти по закону, а потім в АТО.
З вижви. Показати IP 19 Квітня 2015 18:35
Такі як Шлапай в АТО не ходять, бережуть свою "дорогоцінну" голову. Спеціалізація таких осіб, "розведення кроликів" під прикриттям патриотизму.Нажаль законопослушні і чесні люди,такими "прохіндєями" прирівнюються до ЛОХІВ.Люди вірять в порядність волонтера,щиро надіються ,що їх допомога доходить до захисників Вітчизни.Якщо хтось із волонтерів хоть копійку украде з таких коштів,того неминуче покарає ВСЕВИШНІЙ. На рахунок селищного голови,то він вже "битий вовк" його "голими руками" не візьмеш.Та не він один такий.В Седлищі як возили "фурами" пісок на Ковель так і возять і плювати голові сільради Ваврищуку на запит Пірожика.Виникає безліч питань.Хто дійсно кришує цей прибутковий бізнес,раз голова сільради "на кінці хвоста" бачить зас.голови одлради?А головне скільки "залених" він має з кожної ходки,раз так рискує,мабуть знає за що "совість" продає ???Дуже цікакво як спрацюють правоохоронні органи?Як завжди " лицем в багно",чи таки захистять "честь мундира".ФАКТ розкрадання "на лице". "Гуде" весь район. Хоча можна вгадати , що далі буде. Все "замнеться" а "ворішки" як завжди прикриються патріотизмом та громадсько-суспільними справами.ЦЕ Ж ВСЕ ДЛЯ ГРОМАДИ !!!! Проста громада не свідома ,не розуміє ,що ці крадіжки піску це для їх же благ.
громадянин селища Показати IP 21 Квітня 2015 00:22
В нашому селищі крім піскокрада Шлапая, є ще один піскокрад Зінчук (псевдо Снайпер) Цей діяч швидко теж дійде до промислового водобування піску.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus