USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині незаконно видобували пісок біля Ягодина

31 Березня 2015 09:04
Незаконний видобуток піску виявили екологи в Любомльському районі.

Кар’єр 30х10 метрів викопали для того, щоб зекономити на будматеріалах.

Про це у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук.

З його слів, екологам повідомили про незаконний видобуток піску біля МПП «Ягодин». Коли інспектори прибули на місце, то виявили невеличкий самовільний кар’єр, розміром 30х10 метрів.

Зі слів Олександра Ткачука, екологи виявили, що порушення виявили на землях, які належать одній з селищних рад. З’ясувалося, що там незаконно видобували пісок для будівництва заправки.

Всі матеріали, каже Олександр Ткачук, направлені в правоохоронні органи. «Хтось буде покараний», - переконує він.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, що працівники СДСБЕЗ спільно з працівниками інших структурних підрозділів Ковельського МВ УМВС України у Волинській області виявили 6 фактів незаконного забору піщаної суміші та знесення верхнього шару ґрунту на території Білинської сільської ради. Також повідомляли і про розробку земельних родовищ біля села Сокіл Рожищенського району. Там видобуток піску з кар’єру створило проблему руйнування навколишніх доріг в районі.

Нещодавно масове вивезення невідомими особами піску зафіксували в Старовижівському районі. Там в окремих місцях кар’єри сягають 6 метрів, і розкрадання надр продовжується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хома Показати IP 31 Березня 2015 09:34
А що на Волині законно? Чому ВН такий україноненависний?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus