USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новорічна ніч у Луцьку: п'яні водії і десяток бійок

1 Січня 2018 12:59
У ніч на 1 січня 2018 року патрульні виїхали на 89 викликів різного характеру.

Зокрема, відбулось 9 бійок, 12 конфліктів, 10 сімейних сварок, інформують у прес-службі патрульної поліції.

6 викликів було про порушення режиму тиші, 6 – що лежить невідома особа, 3 – повідомлення лікаря.

"Усі екіпажі були зайняті постійно і працювали без перерви. Біля головної ялинки в центрі міста громадяни поводились тактовно", - розповів командир 1 роти Олександр Оліферчук.

Також на зміні патрулювали додаткові піші екіпажі патрульних, які слідкували за безпекою і порядком.

Близько 3 години ночі, на вулиці Глушець, полісмени помітили підозрілу особу, при перевірці якої виявили згорток з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка далі встановлювала деталі щодо 19-річного молодика.

Близько 4 години – повідомлення про масову бійку на проспекті Відродження. Тут між двома компаніями молодиків виникла сутичка, яку розборонили правоохоронці. Сторони відмовились від написання заяв та дачі пояснень, не потребували медичної допомоги та згодом розійшлись.

Через кілька хвилин – знову повідомлення про завдання тілесних ушкоджень. Біля нічного клубу по вулиці Д.Галицького невідомі особи вдарили 22-річного хлопця, який знепритомнів. Медики надали допомогу потерпілому, однак той майже нічого не пригадує. Далі працювала слідчо-оперативна група.

Через кілька хвилин після цього виявили водія легковика на вулиці Огієнка, який керував з явними ознаками сп’яніння і ще не встиг наробити біди. Щоправда, від проходження перевірки 23-річний чоловік відмовився, але протокол за ч.1 ст. 130 отримав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 1 Січня 2018 15:02
а як же по іншому. ми ж українці,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus