USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинські гірники вкотре відмовились спускатись у копальню

11 Вересня 2018 16:13
Нововолинські гірники з шахти №9 вкотре відмовились спускатись у копальню.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, сьогодні зранку на шахті №9 «Нововолинська» відбулися збори трудового колективу, де голова ППО Незалежної профспілки гірників України Василь Гура детальніше повідомив про перебіг подій на шахті та спроби учорашнього рейдерського захоплення підприємства невідомими людьми у чорному. Як з'ясувалося згодом, це були співробітники приватної охоронної фірми, договір з якими на особисту охорону уклав гендиректор ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк .

"На зборах вирішили не спускатися сьогодні до копальні, так як питання погашення заборгованості перед шахтарями не вирішено. Також сьогодні гірники очікують приїзду народного депутата Ігоря Гузя для обговорення та спроби вирішення даної ситуації. Ігор Гузь - це молодий, активний політик, який бореться за покращення ситуації на Волині. До жорсткої боротьби гірників, яка розгорнулася на Волині, долучився також народний депутат Сергій Шахов. Приємно, що він на боці шахтарів", - зазначає Волинець.

Нагадаємо, вчора з'явилась інформація про те, що в Нововолинську невідомі особи прибули на шахту № 9 та, начебто, намагаються її захопити. Пізніше поліція спростувала це повідомлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 11 Вересня 2018 16:40
Хлопцi, змириться! Начальству з Киiва виднiше шо i як. Зараз держава вас вже не може утримувати на халяву. Зараз всiм сутужне жити. Мусово терпiти!
Коза Показати IP 12 Вересня 2018 09:51
Самі безплатно працюйте. Гірники знайдуть, де заробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus