USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нововолинських шахтарів замінили луцькі комунальники

16 Березня 2009 18:43
За оперативними даними на 13 березня, на шахтах Нововолинська немає заборгованості по зарплаті. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Власне, серед переліку економічно активних підприємств, де є заборгованість по зарплаті, – п’ять комунальних підприємств обласного центру. Зокрема:

ЖКП № 3 – 334 тисячі гривень;
ЖКП № 6 – 148, 4 тисячі гривень;
ЖКП № 8 – 47,3 тисячі гривень;
КП «Зелене господарство» – 120 тисяч гривень;
Луцьке підприємство електротранспорту – 1 мільйон гривень.
Однак доцільно зауважити, що упродовж тижня обсяг заборгованості по зарплаті на економічно активних підприємствах Луцька скоротився на 600 тисяч гривень. У тому числі розрахувалися із працівниками у двох ЖКП облцентру.
Станом на 13 березня лише два волинських економічно активних підприємства мають заборгованість по зарплаті, обсяг якої перевищує мільйон гривень. Це – луцькі підприємство електротранспорту та картонно-руберойдовий комбінат.
Нагадаємо, що станом на 13 лютого на Волині аж чотири економічно активні підприємства заборгували працівникам понад мільйон гривень заробітної плати. Власне, цими найбільшими боржниками виявилися шахти Нововолинська. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus