USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинці можуть самі вибирати каруселі для свого двору

7 Травня 2010 14:52
У Нововолинську до 20 травня триває конкурс на встановлення дитячих майданчиків у місті.

Про це повідомляють організатори проекту з громадської організації «Перспектива».

«Ми вирішили піти шляхом проведення конкурсу на умовах дольової участі, переможці якого встановлять майданчики. Водночас ми отримаємо кілька вигод: місто стане ще гарнішим, а люди отримають досвід реалізації власних ініціатив», - сказав голова правління МГО «Перспектива» Борис Карпус.

«Мешканці міста готові вкласти власні кошти, аби їхні діти мали нормальний відпочинок. Конкурс, на мою думку, дасть можливість набагато більшій кількості жителів міста задовольнити їхні потреби», - вважає голова АОСББ «Містечко» Руслан Влодарчик.

«У громадських організацій є людський та технічний ресурс для вирішення проблем громади, але немає коштів. У бізнесу є гроші, але немає часу для задоволення тих чи інших нагальних соціальних потреб мешканців міста. Тому ми вирішили об’єднати наші зусилля, щоб отримати достойний результат», - сказав генеральний спонсор проекту, співвласник супермаркету «Наш Край» Юрій Сиротюк.

Конкурс триватиме до 20 травня. Участь у ньому можуть брати всі мешканці Нововолинська та селища Жовтневого. А також ініціативні групи, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, дитячі садочки.

Конкурс триває на умовах дольової співучасті мешканців, тобто, певну суму коштів треба буде зібрати людям самотужки. Однією із родзинок заходу є можливість конкурсанта самостійно обрати собі структурні елементи майданчику. Є перелік усіх гірок. Люди можуть вибрати, що саме вони хочуть встановити і за яку суму.

Є також можливість відновлення вже існуючих майданчиків, які з певних причин були зруйновані чи пошкоджені. Спонсорська допомога складає близько однієї тисячі гривень на кожен майданчик.

«Щоб взяти участь в конкурсі, треба лишень звернутися у МГО «Перспектива» за адресою в Нововолинську бульвар Шевченка,7», - каже координатор проекту Микола Свідницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus