USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинці відмовляються від стаціонарних телефонів

7 Вересня 2009 10:52
Дедалі більше нововолинців відмовляються від стаціонарних телефонів, особливо від спарених номерів. Про це 3 вересня під час сесії Нововолинської міської ради розповів начальник Центру електрозв’язку  № 6 Волинської філії ВАТ «Укртелеком» Євген Патай, – інформує репортер «Волинських Новин».
Звітуючи про роботу Центру із надання послуг населенню міста Нововолинська та селища Жовтневе, пан Патай повідомив, що прагнення абонентів  відключити стаціонарний телефон зумовлене швидким розвитком мереж операторів мобільного зв’язку в шахтарському місті у 2009 році, а також тим, що мобільний зв’язок стає щораз більш доступнішим фінансово для споживачів.
Однак, наголосив Євген Патай, списувати традиційну телефонію в історію ще зарано, оскільки з кожним днем з’являється все більше повідомлень про шкідливість мобілок. Разом із він тим зазначив: отримати стаціонарний телефонний номер нині бажають 417 мешканців міста Нововолинська та селища Жовтневе. Це жителі тих районів, де немає технічної можливості для встановлення телефонів – в основному господарі помешкань приватного сектора, які розташовані на околицях міста.
Довідково:
Загалом на 1 вересня у Нововолинську задіяно 16 тисяч 314 номерів. Щільність телефонних апаратів на 100 мешканців становить 28,7 одиниць(по області – 18,6), телефонна щільність на 100 сімей – 71,2 одиниць  (по області – 47,3). До речі, у Нововолинську ці показники є одними з найвищих на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus