USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Нову громадську організацію АТОвців заснували на Волині

26 Жовтня 2017 19:00
Громадська організація «Відокремлений підрозділ у Волинській області «Всеукраїнська організація інвалідів війни, Збройних сил, рятувальників, поліцейських, учасників бойових дій та антитерористичних операцій» уже зареєстрована та планує «оселитися» на проспекті Перемоги, 14 у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 26 жовтня.

Так, голова новоствореної громадської організації Михайло Генсьор звернувся до депутатів облради з проханням, аби ті посприяли в переданні приміщення за вказаною адресою представникам організації в оренду для «здійснення своєї статутної діяльності».

Михайло Генсьор зауважив, що вже звертався із відповідним проханням до комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради», проте не досяг порозуміння.

Депутати рекомендували звернення на розгляд сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кобилинський Показати IP 26 Жовтня 2017 20:33
Замполіт , залишиться без роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus