USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий дах – на домівках загиблих в АТО волинян

17 Листопада 2014 13:48
Дві домівки сімей загиблих бійців АТО тепер із новим дахом над головою. Про це повідомляє прес-служба Самооборони Майдану Волині.

Так, кілька тижнів тому Центр допомоги бійцям АТО повідомив, що необхідно зробити новий дах у домівках загиблих айдарівця Олега “Сєрапатіста” Михайлова та бійця батальйону “Дніпро-2″ Анатолія Федчишина. Слава Богу, дещо вдалося зробити.



Сім’я нашого побратима Олега Михайлова живе у селі Дерно Ківерцівського району. Дах у домі був у поганому стані.



У ЗМІ й серед людей поширили інформацію, аби люди відгукнулися і допомогли обладнати нову покрівлю убитого бійця батальйону “АЙДАР”.

Нагадаємо, що Сєрапатіст підірвав на собі гранату, щоб прикрити побратимів від атаки ворогів. Похорон його тіла відбувся у рідному селі Дерно.

Як відомо, Дернівська сільрада закупила його родині шифер для даху. Проте були потрібні спеціалісти, які б могли накрити дах новим шифером та оплатити їх працю.



Спеціалістів знайшов самооборонівець і координатор Центру допомоги бійцям АТО у листопаді Сергій Рижков. Загалом, п’ятеро робітників повністю оновили дахову покрівлю за чотири дні. Так, був здійснений:

демонтаж старого даху

частково замінені частини каркасу

каркас був покритий пароізоляцією (її там не було раніше взагалі)

його накрили шифером

зробили новий фронтон

з одного боку замінили віконце на пластикове

прибили вітрову доску

встановили кути з оцинкованого металевого листа

Самооборона Волині оплатила усю роботу, а саме три тисячі гривень. Відгукнувся на заклик допомогти також один із депутатів Луцької міської ради, який пожертвував тисячу гривень.



Також вирішалася проблема із домом убитого бійця батальйону “Дніпро-2″ Анатолія Федчишина. Його сім’я – дружина і двоє дітей проживають у місті Любомль. Для даху їх будинку потрібні були кошти і на матеріал, і на роботу. Як повідомили у Центрі допомоги бійцям АТО, дах його будинку також полагодили, колишні колеги із лісового господарства, де він раніше працював.

Тепер у сім’ї одного нашого побратима є нормальний дах над головою, ще одному активно допомогли колеги. І хоч нам уже не повернути наших Героїв, та небайдужі громадяни пробують усіма силами зробити у домі їх рідних хоча б на краплину тепліше.

Закликаємо не забувати про тих, хто поруч з вами, хто поніс втрати заради миру у нашій рідній державі Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus