USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’ям загиблих воїнів АТО дали землю в Луцьку

26 Листопада 2014 15:31
За земельні питання депутати Луцькради проголосували пакетом і майже одноголосно. Виділили 6 земельних ділянок на вулицях Боженка та Лопатіна.

Про це йшлося під час чергової 66-ї сесії Луцької міської радисьогодні, 26-го листопада.

За виділення землі сім’ям загиблих воїні АТО проголосували 37 депутатів із 38 присутніх.

Депутати ухвалили такі проекти рішення:

- «Про надання громадянці Махновець М.Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Боженка»;

- «Про надання громадянці Гулюк Ю.Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Боженка»;

- «Про надання громадянці Карабан К.Е. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Лопатіна»;

- «Про надання громадянці Вишневській І.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Лопатіна»;

- «Про надання громадянці Філіпчук Я.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Лопатіна».

- «Про надання громадянці Шульзі Т.Г. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Боженка»

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Махновець Віталій Іванович,1981 року народження, боєць 51-ої механізованої бригади з Володимира-Волинського помер від отриманих поранень.

Гулюк Сергій Миколайович, 1981 року народження, сержант Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України загинув на українсько-російському кордоні у Донецькій області.

Прощання з 21-річним волинянином Артемом Карабаном, який загинув під час виконання завдань антитерористичної операції, відбулось 14 серпня.

Тіло загиблого воїна Вишневського Олега Анатолійовича привезли в Луцьк 10-го вересня.

Лучани провели у останню путь загиблого під час виконання завдань АТО волинянина Ігоря Філіпчука.

Молоде життя 23-річного лучанина Максима Шульги обірвалося у боротьбі за цілісність Батьківщини. Народився хлопець 23 березня 1991 року у Луцьку. Навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 25, а у 2010 році його призвали на військову службу за контрактом. Максима Шульгу почестями провели в останню путь лучани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus