USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий дизайн та ШІ: Мінцифри анонсувало оновлення «Дії»

19 Грудня 2023 14:45
Застосунок «Дія» отримає оновлений дизайн та асистента зі штучним інтелектом.

Про це повідомив віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв’ю 24 каналу.

«У нас буде оновлення дизайну «Дії». Ми давно цього не робили і це буде, напевне, перше таке велике оновлення», – сказав Федоров.

Він додав, що в «Дії» буде багато нових послуг, тому необхідно зробити інтерфейс застосунку зручнішим для користувачів.

Читати ще: У Дії з’явиться можливість отримати англомовну версію деяких документів

Також віцепрем’єр анонсував послугу внесення змін про ФОП. Додасться автоматичне оновлення даних про ФОП: у «Дії» в кілька кліків можна буде змінити прізвище, КВЕДи або контактну інформацію.

Крім того, планується впровадження послуги «єПідприємець» – комплексний сервіс, який розробляло НАЗК. Він об’єднує вісім послуг для бізнесу, які буде можливо отримати за однією заявою.

Буде також запущено послугу отримання кваліфікаційних документів для моряків та оновлено карту укриттів та пунктів незламності. Окрім того, Федоров анонсував послугу перереєстрація авто, яка дозволить людям в форматі people-to-people купувати чи продавати авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Грудня 2023 19:16
Все класно, до того часу як якийсь працівник не надасть доступу російським хакерам…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus