USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий храм у мікрорайоні ЛПЗ будуватимуть цьогоріч

22 Липня 2015 16:55
Надати ділянку релігійній громаді преподобного Іова Почаївського для будівництва церкви у районі бульвару Дружби Народів рекомендували члени земельної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 22 липня.

Як стало відомо під час засідання, йдеться про ділянку для будівництва храму УПЦ КП у мікрорайоні ЛПЗ, де нині діє капличка та недільна школа. Очільник вказаної релігійної громади, зі слів депутата Євгенія Ткачука, активно долучився до подій на Майдані, а зараз є капеланом у зоні проведення АТО. Позитивне рішення депутатів, мовляв, дозволить розпочати будівельні роботи вже цьогоріч.

Відтак, члени комісії рекомендували надати релігійній громаді преподобного Іова Почаївського УПЦ КП дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на бульварі Дружби Народів, орієнтовною площею 0,11 гектара для будівництва та обслуговування храму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
!!!! Показати IP 22 Липня 2015 17:02
Та скільки можна? Скільки їм потрібно цих храмів? Громада потребує парків і шкіл, дитсадочків а не "беттоних монстрів для пгмних"! Нехай пройдуться, Бог хоче щоб вони ходили раз немає церкви ближче!
дідо до !!!! Показати IP 22 Липня 2015 17:32
Яка громада? Комуняцька?
!!!! до дідо Показати IP 22 Липня 2015 19:23
дивлячись на православних сьогодні я памятаю їх на "комуняцьких" парадах, і всі були комсомольцями, а тепер всі "православні" і націоналісти. де ж ви раніше були з вашими "переконаннями"? ти діду партквиток куди дів?
!!!! до дідо Показати IP 22 Липня 2015 20:37
колишні "комуністи" це сьогоденні "православні". ти теж з партквитком був, 100%.
Сашко Показати IP 22 Липня 2015 18:22
Ну а що ви хотіли - церква, як і будь-який бізнес, а тим більше надприбутковий, мусить розвиватися. Будують нові заправки, нові супермаркети - церковникам теж треба мати свій заклад у кожному районі міста. А краще декілька
та скільки можна Показати IP 22 Липня 2015 21:10
Скільки вже цих храмів????може ще в кожному дворі наліпим і ділянки віддамо?а та сама церква не хоче побудувати дитсадок для діток????все їм мало!!!в церкві Бога немає!!!там процвітае здирництво з прихожан і все і люди туди ходять такі ж самі....скінулися б всі прихожани і зробили добре діло,а не то кормлять тих "батюшек",які вже в жодну рясу скоро не влізуть....то вже як поміг тоодразу храм йому і землю....а просто так помогти
Да... Показати IP 22 Липня 2015 21:59
Коментарі - вищий клас. Звісно, нащо нам церкви, там же учать пити, гуляти, матюкатися, там учать бути злими й на все сердитими (такими, як, до речі, вищевказані дописувачі). Хіба ж то добре, коли родина в неділю вранці встане і у церкву піде. Ай, що вам казати - самі й пожинаєте свої плоди
))) Показати IP 22 Липня 2015 23:53
на фіга будувати, хай захоплять якийсь та й на тому.
Анонім Показати IP 23 Липня 2015 09:33
Релігія - це опіум для народу. Віра - його спасіння. Не плутайте одне з одним. Всі церкви - це бізнес на дурості, довірливості, недалекості. Щоб помолитись Богу не треба стіни. Жертвувати треба нужденним, а не на солодке утримання священника. Прозрійте.
не розумію Показати IP 23 Липня 2015 11:11
Храмів багато і не заборонено в них ходити , а грішимо більше, ніж за комунізму ! Нічого не можу зрозуміти. Віра в Бога спасе людську душу.
християнка Показати IP 23 Липня 2015 11:16
Дай Боже, між людьми бути любові !
сашок Показати IP 23 Липня 2015 11:19
усі справжні капелани перебувають на Сході. а тилові капелани називаються попами і будуть свій бізнес церковний. не вводьте в оману народ
А Показати IP 23 Липня 2015 19:18
Тіло то і є храм Божий а не церква можна жити з вірою у серці і душі і молитись будь де і будь коли і не обов язково для цього ходити кожну неділю з сім єю чи без сім і до церкви

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus