USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий «Козак Гаврилюк»: що відомо про нардепа Тимофійчука з «Коломойського району»

1 Листопада 2019 09:59
У Верховній Раді з’явився «новий козак Гаврилюк». Так після кількох «феєричних» висловлювань прозвали 33-річного фермера Володимира Тимофійчука з Івано-Франківської області, нардепа «Слуги народу» від 89 округу.

Головний перл він видав в бесіді з журналісткою радіо «Свобода», яка поцікавилася, чим він займався до приходу в парламент. Тимофійчук обмовився, що працював та «вирощував зернові культури у себе вдома в Снятинському районі, в Коломойського...

Коломийському районі, Тлумацькому районі».

Обмовка «Слуги народу» з Карпат породила фотожаби і жарти про «район Ігоря Коломойського». Причому це застереження не таке вже й випадкове.

«Страна» з’ясувала, що відомо про цього нардепа і що про нього говорять його земляки.
«Я працював на зимлі»

Тимофійчук і раніше демонстрував проблеми з формулюваннями думок – в одному з рідкісних публічних виступів він багато запинався, забув, скільки йому років (сказати вік йому вдалося тільки після підказок чоловіків, що сиділи поруч) і не міг відповісти на елементарні питання про свою сім’ю та професію.
У політиці, за його словами, він опинився через те, що «допомагав президенту». На питання, яка у нього була програма Тимофійчук відповів, що «законопроекти не пропонував».

«Я нічого не обіцяю. Чи не обіцяв нічого», – заявив він. А в Зе-команду його включили за «аграрні професійні навички».

До речі, перед виборами Тимофійчук обіцяв розвивати гуцульське мистецтво, сільське господарство, тваринництво і рибальство, вітчизняний туризм та екотуризм, а також підтримувати мораторій на експорт лісу.

Також він запевнив, що буде домагатися відновлення проектів в промисловості та інфраструктури і відновить спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності.

Ще раніше з нардепом трапився казус після публікації на сторінці «Слуга народу – Снятин», якою він керував, поста в Facebook з граматичними і пунктуаційними помилками. Пізніше «слуги» відхрестилися від сторінки, мовляв, це фейк і підступи конкурентів.
На тій же нібито фейковий сторінці з’явився коментар відео з його виступом, і теж з помилками.


Користувачі соцмереж ще тоді висміяли Тимофійчука і передбачили, що в Раді він ще не те видасть.

«Повертайтеся в школу», «Вітаю всіх з обранням справжнього розумово обмеженого рагуля! Питань немає, все чітко!», «Викурив буквар за школою ще в 1 класі», «Козак Гаврилюк в порівнянні з ним академік», – так коментували "слугу народу «зі Снятина.

«З нетерпінням чекаю виступу Снятинського Цицерона на трибуні Ради», – написав Костянтин Крук.

«Думаю, ви маєте рацію на рахунок того, що це фейк. Якби цей текст писав сам Володимир Тимофійчук, то помилок мабуть було б значно більше», – ятрить Віталій Мацецький.

«Цікаво, а відео з Трускавця з його участю теж фейк? Він там розповідає про те, яким крутим фахівцем в сільськогосподарській сфері (аграрієм) він зможе стати після двох днів навчання. І пояснює все це досить примітивною мовою, видає в ньому людини без вищої освіти (це як мінімум), та й до рівня середнього з’являються питання », – пише Світлана Черниш.

«Я думаю, журналісти в кулуарах Ради з нього не злізуть, насміємося ще», – пророкував Володимир Кондратюк.

Дружний з людьми Коломойського і Гросу

Маловідомий досі Тимофійчук – родом з села Попельники Снятинського району, де живе півтори тисячі чоловік. Його бізнес – це агрофірма «Агро-лідер», яка вирощує зернові та технічні культури, розводить худобу і ловить рибу.

«Володя – звичайний хлопець, не дурніший і не розумніший за інших. У нього своя справа, троє дітей. Ну, з помилками пише. Так у нас грамотіїв не так багато. Що ви хочете, щоб в карпатському селі поеми писали? У школі середньо вчився, двієчником не був. Навіть універ в Чернівцях закінчив, престижний економічний факультет», – розповів нам односельчанин нарлепа, який представився Ігорем.

«В університет його батьки засунули, як у нас сміються, корову продали, щоб Влодка вивчити. Знаєте, як у нас кажуть? Не дай Боже з Івана пана. Це про Тимофійчука. Соромно, що про наших тепер така слава піде як про тупих людей, адже він двох слів не може зв’язати, а все туди ж, в депутати поперся », – обурюється пані Оксана з Попельників.

За словами земляків, Тимофійчук дійсно з дитинства працює на землі, як і вся його рідня, у нього з братом сімейний бізнес.

«У Снятині – клан Тимофійчуків, вони дружбу водять з авторитетними людьми, які пов’язані з Коломойським, з

«Буковелем». Так і потрапив Володимир в Раду, він ще у виборчій комісії був за Зеленського на виборах президента. А ще Тимофійчуки дружать з Михайлом Гросу, це мільйонер і батько співачки Альони Гросу, він в сусідній Чернівецькій області живе, серйозна людина зі зв’язками на самих верхах», – говорить Богдан Герасимчук з Снятина.

На парламентських виборах Тимофійчук виграв у забудовника і депутата обласної ради від Укропу Дмитра Сіреджука, якого звинувачували у знесенні старовинного пам’ятника-музею – садиби родини Гриневич у Франківську і будівництві на її місці багатоповерхівки.

«Вони обидва були від Коломойського, він на багатьох округах виставив по кілька своїх кандидатів», – сказали виданню в Івано-Франківській облраді.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
999 Показати IP 1 Листопада 2019 10:43
НОВИЙ «КОЗАК ГАВРИЛЮК». Який він козак, його навіть мармароським гуцулом не назвеш. Нашли козака.
232 Показати IP 1 Листопада 2019 11:00
Феодалізм!!!!
Вячеслав Показати IP 1 Листопада 2019 12:27
У нього якась навіть схожість з Гаврилюком.Той такий переляканий і цей зашуганий.Але це не страшно для нього, наші гроші красти вони навчаться швидко.А вже законопроєкти такі напридумають і приймуть, що ми станебо на таких Гаврилюків схожими.
Майбутнє за галичана Показати IP 1 Листопада 2019 12:36
?
Веч Показати IP 1 Листопада 2019 17:58
Многообещающее начало.Эти поднимут экономику.
Ваня Показати IP 1 Листопада 2019 22:10
Без коментарів !
Я Показати IP 2 Листопада 2019 14:27
Да....идиотов там хватает...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus