USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Новий лісовий автомобільний шлях відкрили на Волині

16 Вересня 2015 12:46
Відкриття лісової дороги на території державного підприємства “Ківерцівське лісове господарство” на Волині відбулося 15 вересня. Про це інформує ВолиньPost.

Спільними стараннями лісівників, лісової охорони, особливо лісничого Сокиричівського лісництва Леоніда Чубая оновили дорогу протяжністю 1,5 кілометра, що сполучає села Хопнів та Словатичі Ківерцівського району.

В урочистому відкритті взяли участь тимчасово виконувач обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко, директор ДП “Ківерцівське ЛГ” Віктор Сахнюк, голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, голова районної ради Андрій Киричук, перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук, представники Сокиричівської громади, лісівники, представники ЗМІ.

Настоятель храму Петра і Павла села Хопнів отець Мирон Петрин освятив новозбудовану дорогу, після чого керівництво урочисто перерізало символічну стрічку.

Голова райдержадміністрації Валерій Ткачук подякував працівникам лісового господарства за роботу в цьому напрямку, наголосивши на важливості такої роботи для створення належних умов праці лісівників, покращення транспортного сполучення окремих населених пунктів і привітав усіх лісівників з професійним святом.

В рамках проведення заходу проведено семінар із працівниками лісового господарства та запрошених гостей. Присутні мали змогу ознайомитися із роботою місцевого лісозаводу, концервного заводу, оновленого Звірівського лісництва, нижнього складу. Побачили як відбуваються рубки головного користування у лісах “Ківерцівського ЛГ”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луч Показати IP 16 Вересня 2015 15:45
от ніколи не розумів цього пафосу , ми платникі заплатили вони зробили роботу прозвітувались тихенько і все, а ні треба з циганами і ведмідями. СТОП пафос. совок йоптарамать
природоохоронець Показати IP 17 Вересня 2015 11:52
Ліс має бути лісом, навіщо там взагалі догори. Бережіть природу!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 13:57
Це Сахнюк піариться перед святом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus