USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий перевізник на маршруті Луцьк - Кульчин розпочне роботу з 1 березня

9 Лютого 2017 19:58
Рішення змінити перевізника і відновити маршрут ухвалили під час робочої зустріч між представниками ОДА, Жидичинської сільської ради та перевізниками.

Зрештою, на маршруті працюватиме інший підприємець, повідомили у Жидичинській сільраді.

Перебої у роботі маршрутного таксі Луцьк - Кульчин розпочалися вчора, 8 лютого. Це пов’язано з одностороннім розірванням договору перевізником, яких обслуговував даний рейс, та непорозуміннями із ПП Варшава, який обслуговує рейси Луцьк-Клепачів та Луцьк-Озерце.

Із цього приводу сьогодні, 9 лютого, відбулася робоча зустріч між представниками ОДА, Жидичинської сільської ради та перевізниками.

У результаті маршрут Луцьк - Кульчин обслуговуватиме інший перевізник, але випустити автобус він зможе тільки 1 березня. Відповідно, тоді ж відновиться сполучення за маршрутом Луцьк-Кульчин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ми Показати IP 9 Лютого 2017 20:20
Коли той Варшава вже нажереться? З усіма свариться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus