USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Новий рік вже подарував Луцьку 5 малюків

2 Січня 2015 13:39
В перший день 2015-го року у Луцькому пологовому будинку народилося 5 малюків. Хлопчиків - трохи менше, аніж дівчаток. Про це пишк Волинська правда.

Відтак, 1 січня у Луцькому клінічному пологовому будинку народилося 5 дітей. З них: 2 хлопчика та 3 дівчинки.

Довідка:

Луцький клінічний пологовий будинок - лікувально - профілактичний заклад державної форми власності III рівня надання спеціалізованої медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим, гінекологічним хворим.

Наразі Луцький клінічний пологовий будинок - це жіноча консультація на 300 відвідувань та стаціонар на 200 ліжок, де функціонують 13 відділень.

В закладі працює 103 лікарі, зокрема 3 психологи, 265 осіб середнього медичного персоналу, 123 особи молодшого медичного персоналу, 92 - інший персонал.

Підготовкою молодих спеціалістів займається філія кафедри акушерства і гінекології факультету післядипломної освіти Львівського державного медичного університету імені Данила Галицького.

З жовтня 2003 року пологовий будинок працює за проектом ВООЗ «Здоров`я матері і дитини» та впроваджує ефективні перинатальні технології ВООЗ, що грунтуються на принципах доказової медицини.

11 листопада 2004 року заклад отримав звання «Лікарня, доброзичлива до дитини». Підтверджено статус в вересні 2007 року. Тут проходять міжрегіональні тренінги з доказової медицини та сучасних перинатальних технологій з участю міжнародних експертів ВООЗ.

З лютого 2004 року в Луцькому клінічному пологовому будинку працює Інформаційний центр з доступом в Інтернет, що забезпечує телемедичний зв`язок установи з лікувальними закладами багатьох країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
правда коле Показати IP 2 Січня 2015 14:28
Малюків народжується менше - бо гроші на дітей урізали. А нажаль гроші для більшості батьків були основним стимулом до роботи з виготовлення дітей
не пацик Показати IP 2 Січня 2015 15:04
Дай Бог ім щастья і здоровья- ! Всіх з Новим Роком хай збудуться побажання і прийде мир в нашу хату
Лучанка - бабуся 4 в Показати IP 2 Січня 2015 16:00
Як можна дати такій безвідповідальній лікарні, маю на увазі персонал лікарні" звання доброзичлива до дитини коли кожна друга дитина народжується з проблемами через халатність лікарів і це не просто слова. Федоре Гнатовичу! Зробіть статистику : кожна друга мама через день потрапляє назад в лікарню, оскільки перед випискою жодну породіллю не дивиться лікар, потім серед ночі викликаємо швидку і їдемо назад в лікарню, і знову ті ж побори, і ніхто не питає в мами де ваша дитина, і чи маєте ви гроші купити суміш для малюка, який залишився дома без мами,. а тільки говорять розцінки є в тебе гроші чи ні це нікого не цікавить. Складається враження , що це робиться спеціально, бо породілля вертається з проблемою назад в лікарню і знову платить за огляд та " європейську чистку" гроші, а то ніхто до тебе і не підійде. І це не слова а жорстока дійсність: бо два дня, були вихідні, жоден лікар не приділив уваги породіллю, поки не заплатила не зважаючи на те що сама маю відношення до медицини. Діток практично всіх, і це не зі слів когось а з реалій, переводять до Миколи Гнатовича , перинотальний центр, всі дітки травмовані і всі з вини лікарів, Коли вже хтось на це зверне увагу. Ну зробіть аналіз вашій європейській лікарні і самі станьте європейцями і припиніть ці побори або відмовлтеся від зарплат офіційно, і визнайте платну медицину в роддомі. І пам"ятайте-сльози людські це не водиця.
ее до Лучанка - бабуся 4 в Показати IP 2 Січня 2015 16:08
Поки у нас породіллі будуть мовчки "давати на лапу" лікарям - толку не буде.
лучанин Показати IP 2 Січня 2015 16:27
Дорога лучанка Ви коли попадете в родзал прямо скажіть лікарям що Ви нікому і нічого платити не збираєтесь і я впевнений що через декілька хвилин Ви будете на самоті сидіти в пустій палаті і гірко плакати.
може до лучанин Показати IP 2 Січня 2015 17:22
От раз би такого умніка прокуратура би зловила на хабарі... А чому лікарі за свою ж роботу мають отримувати гроші від пацієнтів?
109 до може Показати IP 2 Січня 2015 18:43
Тому шо зарплата така.Закордоном достойні зарплати і лікар цінить роботою
до 109 до 109 Показати IP 3 Січня 2015 07:50
ви все про зарплату ну а вас вона краща а у іншого вона краща а в породіллі вона яка ? то де ж тих грошей набратися не влаштовує зарплата шукай іншу однак займатися такими поборами при народженні і так все життя далі садочок школа універ робота ... підтверджую думку яко не заплатиш - народиш сама в палаті і нікому до тебе не буде діла а про головного не смішить він не екрує персоналом швидше навпаки персонал ним зВИЧАЙНО О ВЦЬОМУ ВИННІ І МИ САМІ АЛЕ КОЛИ НА нші діти в лікарні і на них ніхто не дивиться бо в них мала зарплата то це вже гріх та жах І
до 109 до 109 Показати IP 3 Січня 2015 07:50
коментар було видалено
Маю думку Показати IP 2 Січня 2015 17:31
Поки з мене ніхто грошей не вимагав з лікарів. Якщо, наприклад, у мене буде потреба віддячити лікарю по-людськи за прекрасно зроблену роботу, я це зроблю. А якщо хтось у білому халаті буде наставляти переді мною карман: першим ділом, піду до головного лікаря; а по-друге, якщо виховна робота ефекту не дасть, - піду в прокуратуру. Може лікарю і нічого не буде, але репутацію підпортить. За наглість і зажерливість деякі з них мають відповідати!
лучанин до маю думку Показати IP 2 Січня 2015 18:27
Дорогий дописувач МАЮ ДУМКУ .Все по порядку.Я був присутній при родах і я знаю про що пишу.Ніхто з лікарів напряму грошей у Вас не просить але Вас ставлять в такі умови що Ви самі особливо коли схватки починаються вночі самі будете бігати за лікарями і випитувати в них скільки і кому дати щоб все було нормально.І не смішіть нікого скаргою головлікарю .Вас там так делікатно обкрутять павутиною що після народження дитини Ви не згадаєте скільки і кому давали і скільки разів ви бігали в аптеку що ви там купляли і чи воно дійсно було потрібне
+ Показати IP 3 Січня 2015 10:31
в пологовому ( в жіночій консультації) Кучко одна з поборниць
+ Показати IP 3 Січня 2015 10:31
Кучко хабарниця
вона до + Показати IP 3 Січня 2015 14:44
Підтримую на всі 100%! Нагла морда, не вихована, до жінок ставиться як до тварин! Всі, які на світі є погані слова, це все про неї!!!!!!!Такий самий її син який працює в онкодиспансері хірургом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus