USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий штам коронавірусу заражає значно більше дітей, аніж раніше

22 Грудня 2020 21:46
Учені у Великій Британії підтвердили, що новий штам коронавірусу дійсно поширюється значно швидше, аніж раніше.

Про це пише Reuters, повідомляє Бабель.

«Тепер ми впевнені, що цей штам має перевагу у зараженні перед іншими штамами вірусу, які наразі існують у Великій Британії», – зазначив професор із нових інфекційних хвороб в Оксфордському університеті Пітер Хорбі.

Також він повідомив, що, згідно з даними, цей штам коронавірусу набагато більше заражає дітей, аніж раніше. Учені поки не можуть пояснити, з чим це пов’язано, але статистика свідчить про це.

На тлі повідомлень про новий штам виробники вакцин Pfizer/BioNTech та Moderna пообіцяли провести додаткові дослідження свого продукту. Водночас вони впевнені, що їхні вакцини захищатимуть і від нового штаму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юлія Показати IP 22 Грудня 2020 23:06
Видно хочуть ще й дітям прививки ставити, не знають як налякати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus