USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Новий уряд Вірменії шукає підтримки у Путіна, – ЗМІ

14 Травня 2018 17:12
У російському місті Сочі 14 травня прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян зустрівся із президентом РФ Володимиром Путіним. Глави країн домовлялися про "стратегічно важливу" співпрацю в оборонній галузі.

За словами Пашиняна, народу Вірменії імпонує позиція Росії щодо вирішення внутрішньополітичної кризи в країні, пише "Радіо Свобода".

"Ніхто ніколи не ставив і не ставитиме під сумнів стратегічну важливість вірменсько-російських відносин. У нас є велика енергія дати новий імпульс нашим відносинам і в політичному сенсі, і в торгово-економічному. Ми розвиватимемо наші відносини у військово-технічній галузі та в інших галузях", - сказав прем'єр-міністр Вірменії.

Путін висловив сподівання, що за нового уряду Вірменії відносини між Москвою і Єреваном динамічно розвиватимуться.

"Ми розглядаємо Вірменію як найближчого партнера і союзника в регіоні", - сказав Путін.

Президент Росії Володимир Путін направив вітальну телеграму новообраному прем'єр-міністру Вірменії Ніколу Пашиняну. У посланні Путін висловив надію, що робота Пашиняна сприятиме зміцненню союзницьких відносин між країнами. Президент Вірменії Армен Саркісян заявив, що згоден працювати з Пашиняном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus