USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прем'єр-міністром Вірменії став лідер опозиції

8 Травня 2018 13:00
Після майже місяця акцій протесту лідера опозиційного руху «Елк» Нікола Пашиняна обрали прем'єр-міністром Вірменії.

Пашинян став прем'єр-міністром Вірменії з другої спроби. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на видання PanARMENIAN.

Вперше його спробували обрати главою уряду 1 травня, проте тоді у парламенті не назбиралось достатньої кількості голосів.

3 травня понад одна третина депутатів вірменського парламенту знову висунули кандидатуру лідера опозиції Нікола Пашиняна на посаду прем'єр-міністра. Він знову став єдиним кандидатом на цю посаду.

Під час спеціального засідання Національних зборів Вірменії 8 травня за кандидатуру Пашиняна проголосувало 59 депутатів, "проти" – 42.

Нагадаємо, 13 квітня у Вірменії почались масові акції протесту через призначення колишнього президента країни Сержа Саргсяна прем'єр-міністром. 23 квітня Саргсян подав у відставку і президент Вірменії Армен Саркісян підписав указ про відставку всього уряду країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 8 Травня 2018 13:34
Нормально дядько собі посаду намайданив...
Анатоль_ Показати IP 8 Травня 2018 15:48
В нас також хто Майданом керував-вже мильярдери усi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus