USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

НВО зніме серіал за «Гаррі Поттером»

14 Квітня 2023 06:17
Американський стрімінговий сервіс НВО Max офіційно анонсував вихід серіалу заснованого на серії книг про Гаррі Поттера.

Про це компанія повідомила у Твіттері.

«(НВО) Мах замовив перший в історії телесеріал за сценарієм Гаррі Поттера, точну адаптацію культових книг», – йдеться у дописі. Також в ньому опублікували тизер.

Зазначається, що це оголошення компанія Warner Bros. Discovery зробила на презентації для ЗМІ та інвесторів 12 квітня.

Планується, що кожен сезон буде заснований на одній з книг Джоан Роулінг про всесвіт Гаррі Поттера. У шоу задіють новий акторський склад.

Виконавчими продюсерами серіалу виступають сама Роулінг, а також продюсер фільмів серії «Фантастичні тварюки» Ніл Блер і Рут Кенлі-Леттс. Дата релізу та інші подробиці не уточнюється.

«Ми раді надати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс зовсім по-новому... У партнерстві з Warner Bros. Television і Джоан Роулінг новий серіал Max Original глибоко порине в кожну з культових книг, якими шанувальники продовжували насолоджуватися всі ці роки», – зазначив гендиректор HBO & Max Content Кейсі Блойс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus