USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обереги, виготовлені для бійців, виставили на продаж, - ЗМІ

23 Квітня 2015 09:54
Виготовлені спеціально для бійців ляльки-обереги у Ковелі виставили на продаж.

Про це йдеться в дописі Каті Мельник у спільноті Типовий Ковель Вконтакті.

Зі слів дівчини, наприкінці лютого в школі оголосили про збір коштів для бійців АТО. Вони із подругами вирішили долучитися й зробити свій вклад ‒ виготовити ляльки-обереги.

«Зробили 31 ляльку і 7 з них віднесли бійцям, які перебували у Ковелі. Решту запакували в окремі пакетики разом із шоколадками, іконками і листами.. Їх мали відправити у зону АТО...», ‒ йдеться в повідомленні.

«Сьогодні моя Ірина пише: «Їх не завезли, вони тут на шитті і їх продають».. Не знаю, на що підуть ці гроші, але якась ... розпакувала пакунки, повиймала обереги і віднесла у гурток шиття...», ‒ розповідає дівчина.

«Справа - не в грошах... Це обереги, в яких була вкладена душа.. Витрачено доволі багато часу і сил... Пальці стерті до крові.. А їх тепер просто продадуть...», ‒ підсумовує вона.

Нагадаємо, інформація про продаж у Ковелі речей, призначених для відправки солдатам, з'являється не вперше. Зокрема, нещодавно у соцмереаж писали про нібито придбанені на ринку шкарпетки, в який знайшли записку «Повертайся живим».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus