USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обговорили ґендерну рівність серед держслужбовців

5 Червня 2012 18:28
Міжнародна науково-практична конференція «Ґендерні підходи в сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування» відбулася 5 червня у Луцьку.

Про це повідомляють організатори.

Відкрили захід начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Галина Карнаухова, начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський, завідувач відділу стратегічного розвитку у відділі Стратегічного Розвитку і Розробки Програм Агентства США з питань міжнародного розвитку Пітер Даффі, директор Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Тетяна Литвиненко та кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Волинського національного університету імені Лесі Українки, директор Волинської обласної громадської організації «Ґендерний центр» Оксана Ярош.

На пленарному засіданні конференції виступили координатор з ґендерних питань Програми сприяння Парламенту ІІ (Інститут публічного врядування імені Джона Ґленна, Університет штату Огайо, Університет Індіани) Олена Суслова, начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський, доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри міжнародної інформації Волинського національного університету імені Лесі Українки Євгенія Тихомирова, кандидат філософських наук, виконавчий директор Київського інституту гендерних досліджень Марфа Скорик, доктор філософських наук, професор, завідувачка кафедри «Філологія і переклад» Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаря Тетяна Власова, аспірант кафедри державної політики та управління політичними процесами Національної академії державного управління при Президентові України Елла Ламах та начальник відділу «Ґендерний ресурсний центр» комунальної установи «Харківський обласний центр молоді» Тетяна Ісаєва.

Після завершення пленарного засідання учасники конференції продовжили роботу в секціях. На секційних засіданнях з доповідями виступили науковці вищих навчальних закладів, експерти, представники неурядових громадських об’єднань України, зокрема Дніпропетровська, Києва, Львова, Луцька, Харкова, Рівного та інших, а також управлінці-практики зі структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, районних рад. Усі учасники заходу отримали збірники статей науково-практичної конференції.

Організаторами заходу стали Волинська обласна державна адміністрація, Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області, Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Волинська обласна громадська організація «Ґендерний центр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радикал Цезій-2012 Показати IP 6 Червня 2012 08:36
Є пропозиція запровадити хоча б 1 день на тиждень, наприклад, у п'ятницю, гендерно-моделюючих зовнішніх ознак. Таких, зокрема, як накладних вус у жінок та юбок з розрізом ззаді у чоловіків. Вуса та розріз або хоча б дірочку у робочий час бажано тримати у бік Заходу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus