USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Обіцяв підтримувати всі ініціативи»: про що говорили ректор ВНУ та міністр освіти

28 Січня 2022 15:01
Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет пообіцяв, що підтримуватиме ініціативи волинських університетів, зокрема ВНУ.

Про це стало відомо під час пресконференції за підсумками двох років на посаді ректора ВНУ Анатолія Цьося.

Нагадаємо, нещодавно на Волинь приїжджав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, який взяв участь у відкритті оновленого спорткомплексу ЛНТУ, а також анонсував підвищення зарплати освітянам.

На запитання, чи вдалося поспілкуватися з міністром та обговорити проблеми освіти, Анатолій Цьось відповів, що з міністром вдалося обговорити питання фінансування різних видів діяльності університетів, а також дізнатися його думку про це.

«Я брав участь в зустрічах з міністром освіти і науки, які були у технічному університеті. Потім також була можливість поспілкуватися. Ми обговорили питання розвитку вищої освіти, коштів на різні види діяльності університетів та перспективи підтримки закладів освіти. Міністр дуже позитивно оцінив нашу діяльність та обіцяв підтримувати всі ініціативи», – сказав Анатолій Цьось.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus