USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Обласна влада заплатить за «страшні дороги»

18 Листопада 2013 12:12
Відремонтувати декілька доріг у Ковелі та Луцьку планують за кошти обласного бюджету до кінця року.

Про це під час оперативної наради 18 листопада повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Очільник Волині дав розпорядження відремонтувати відрізок дороги у Ковелі та дві ділянки доріг в обласному центрі.

«За цю міську дорогу заплатимо ми, там метрів 100 дороги такої страшної на виїзді з Ковеля перед переїздом. Цей кавалок робимо за кошти обласного бюджету. До речі, подивіться по Луцьку, дорога, яка йде від проспекту до обласної лікарні, ця проїзна дорога, колишня Кузнєцова, в страшному стані. Там копійки все вартує. До роддому дорога теж погана. Оці дві дороги зробіть до зими, одна до лікарні, інша до родильного будинку. Поможіть Романюку розібратися. Це ямки, ті, які треба зробити зараз», - звернувся він до керівників департаментів та управлінь облдержадміністрації.

Також він нагадав представникам ЗМІ, що на Волині, на відміну від сусідніх областей, працюють два заводи, які виготовляють асфальт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus