USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Обласній дитячій лікарні придбають транспортний інкубатор за 1,25 млн

24 Вересня 2018 18:23
Апаратура для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії (транспортний інкубатор) для Волинської обласної дитячої клінічної лікарні обійдеться у 1,25 мільйона гривень.

Відповідний тендер Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання оголосило 23 вересня через систему електронних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 8 жовтня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 9 жовтня.

Йдеться про закупівлю транспортного інкубатора для новонароджених із системою вентиляції легень. Він потрібен для транспортування немовлят із низькою масою тіла при народженні, а також тяжко хворих новонароджених, зокрема тих, які потребують респіраторної підтримки.

Транспортний інкубатор повинні поставити медичному закладу до 30 листопада цього року. Гарантійний термін його експлуатації має становити не менше 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Щахта Показати IP 25 Вересня 2018 19:34
а хто його бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus