USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська обласна дитяча лікарня закуповує нове обладнання

30 Липня 2018 22:21
Нове обладнання для анестезії та реанімації Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанню обійдеться у 2,5021 мільйона гривень.

Про намір придбати нове обладнання медичний заклад оголосив через систему електронних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 10 серпня.

Йдеться про придбання шести систем СРАР-терапії, що забезпечують постійний позитивний тиск у дихальних шляхах при транспортуванні новонародженого (вартість – 869,4 тисячі гривень), 20 шприцевих інфузійних двоканальних насоси для введення й точного дозування лікарських препаратів (1,14 мільйона гривень) та 13 шприцевих інфузійних одноканальних насоси (492,7 тисячі гривень).

На базу Волинської обласної дитячої лікарні обладнання мають поставити до 31 жовтня.

Нагадаємо, Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання вже оголосило тендерні процедури на закупівлю парових стерилізаторів і сухоповітряних термостатів за 250 тисяч гривень, апаратури для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії, а також обладнання для анестезії та реанімації за 9,846 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus