USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обласний нотаріальний архів «переселять» через півроку?

10 Жовтня 2008 09:52
За словами начальника Головного управління юстиції у Волинській області Олексія Остапчука, обласному нотаріальному архіву «світить» переїзд. Це станеться через розірвання договору оренди приміщення, в якому він розташований. Про це пан Остапчук розповів у прямому ефірі на Волинському телебаченні, – 10 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Зі слів пана Остапчука, «обласний нотаріальний архів орендує приміщення, яке, можливо, передадуть у користування іншим структурам». Із цією непростою проблемою начальник Головного управління юстиції у Волинській області «звернувся до голови обласної ради, щоб відстрочити розірвання договору оренди, оскільки нема нового приміщення». Також, за його словами, «були звернення і до голови міської ради, голови ОДА, щоб вони допомогли у вирішення питання».
 
Яким чином вирішиться ситуація із приміщенням для нотаріального архіву, Олексій Остапчук наразі не знає. Проте результатом його звернень до чиновників стала відстрочка «переїзду» на півроку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus