USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Облава на бурштинокопачів: покинули помпи та авто на волинських номерах

27 Квітня 2018 17:42
Особи, які нелегально видобували бурштин на Рівненщині, так втікали від охорони, що лишили обладнання. Про це повідомляє rivne.media.

Державна лісова охорона лісгоспу 26 квітня здійснювала патрулювання лісових масивів задля протидії самовільних порубок і незаконному видобутку бурштину-сирцю.

Під час патрулювання в кварталі 62 Лісівського лісництва, виявила автомобіль УАЗ (таблєтка) і мотопомпу кустарного виробництва та обладнання, яке використовують для незаконного промислу та групу невідомих осіб.

Так лісова охорона намагалась затримати правопорушників, але останні скориставшись темною порою, зникли з місця вчинення правопорушення. Після чого було повідомлено в поліцію за номером 102.

Прибувши на місце вчинення правопорушення, поліція вилучила автомобіль УАЗ («таблетка»), мотопомпу і обладнання до неї та доправила до Дубровицького відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
міша Показати IP 27 Квітня 2018 21:56
Забрали щоб потім відати цілим та не ушкодженим тим в кого забрали,
Вас шрам Показати IP 28 Квітня 2018 10:29
Там ж добро

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus