USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хто є хто на виборчому окрузі №22: Роман Бондарук

10 Жовтня 2014 10:39
«Не чекати! Не боятися! Діяти!» - на таких основних засадах побудував свою передвиборчу кампанію кандидат в депутати Верховної Ради Роман Бондарук. Ба більше – він іде у списку під номером 1. Тож кандидат певно вирішив, що саме на ньому зупинять свій вибір лучани. Про це інформує Під прицілом.

Так-так, це саме той Роман Бондарук, який продавав гуртожиток разом з людьми, і той, який досі не повертає мільйонні борги Західінкомбанку, і той, який по рейдерськи приватизував разом з братом низку волинських підприємств… Тож давайте про все по черзі і як каже сам Роман Бондарук: Не чекатимемо поки він прийде до Верховної Ради, Не боятимемось говорити про нього правду та Діятимемо – підемо на вибори і зробимо власний вибір.

Частина перша. Політична епопея

Якщо піднімати минуле такого кандидата в нардепи, як Роман Бондарук, то треба було б копнути аж у далекі 90-ті. Ще у ті скрутні часи хлопець рвався до влади. Та Луцька елітна тусовка балакучого молодика не надто приймала в коло, тож йому довгий час довелось крутитись серед хлопців, як то кажуть «принеси, подай…». За його плечима - як нетверезі гулянки з купою дівок у нічному клубі «Версаль», так і «серйозні» розбірки в кримінальному районі ДПЗ… усе в стилі 90-х.

Та коли настав 2000 рік, хлопець зрозумів, що прийшов час будь-якою ціною пролазити у вищі прошарки суспільства. Інакше – так і лишився б рядовим «пацанчіком з центральної масовки». Ба більше він зрозумів що політика – саме той напрямок, який розв’язує руки і дає великі можливості. Тож якимось чином йому вдалось «підлізти» під молоде політичне формування під назвою «Батьківщина», яку саме створила Юлія Тимошенко. Віце-прем’єрці якраз не вистачало укріпити скелет з досвідчених волинських політиків молодою кров’ю, яка б активно популяризувала її ідеї серед студентів та молоді. Саме тоді у лави волинських біло-сердечників затесався Роман Бондарук.

Однак зробити хорошу кар’єру хлопцеві завадив гострий язик. Подейкують, що одного разу юного Бондарука чітко поставили на своє місце, тож він просто на кілька років полишив роботу в партії. Ба більше, на той час опозиційну «Батьківщину» утискали як могли, тож, аби зайвий раз не наживати собі ворогів, Роман Бондарук заховав свій партійний квиток у далеку шухляду і дістав його лиш у 2005 році після Помаранчевої революції. Саме тоді політична сила Юлії Тимошенко якраз приходить до влади. Тож герой нашої історії, вочевидь, зрозумів, що партійне минуле - хороший шанс пробитись кудись вище.

І першою чергою молодий Роман Бондарук «підкотив» безпосередньо до голови Волинського осередку партії Миколи Потапчука. Тоді ж поруч «намалювався» ще його один товариш – студент юридичного факультету Андрій Осіпов. В дуеті молодики почали собі торувати шлях в політику – один возив Потапчука власним автомобілем на різноманітні зустрічі, інший – надавав безоплатну юридичну допомогу. Вочевидь, їм було до вподоби ставити в певну залежність таку особу, як голова осередку партії «Батьківщина». Натомість вже за рік перед виборами до місцевих рад хлопці натякнули Миколі Потапчуку на винагороду за свою «послушність» - попросили включити їх до списків кандидатів в депутати. Разом з тим, вони пообіцяли йому хорошу фінансову підтримку на виборах. Однак ще перед стартом виборчої кампанії Юлія Тимошенко змінила голову Волинського осередку партії і цього разу «Батьківщину» очолив молодий Віктор Олійник. Він же своєю чергою вже знав, хто такий Бондарук і Осіпов, тож співпраця у них не склалася. Таким чином вони пролетіли «як фанера над Парижем» - так довго опрацьовували Потапчука, а отримали дулю з маком.

Щоправда, це не зупинило Романа Бондарука, і молодий політик почав шукати інші шляхи пролізти у партійні списки. Намітивши чітку стратегію, він взявся за тодішнього волинського нардепа з «Батьківщини» Євгена Кирильчука. Усім відомо, що цей політик донині має неабиякий вплив на центральний партійний апарат. Таким чином Роман Бондарук пробивається у помічники Євгена Кирильчука і навіть відкриває окрему приймальню народного депутата (про це більш детально згодом). Вже за рік такої діяльності Роману Бондаруку та його компанії (Осіпову, Беню, Синюку та Юрію Бондаруку) вдалось поставити в аналогічну залежність і Анатолія Грицюка. Тож фактично міський осередок «Батьківщини» опинився у кишені молодих спритників і навіть переїхав у приміщення, які належали фірмам Бондарука&Ko.

Саме тоді хлопці наполегливо входять у довіру до Григорія Пустовіта, який очолював партію Юлії Тимошенко в Луцьку. Тож за короткий час молоді політики вже почували себе як справжні господарі – і з переднього флангу чисто і в тилу стоїть Грицюк, який не дасть по шапці. В результаті хлопці починають перебирати досвід ведення виборчих кампаній, аби в майбутньому і собі піти у раду під прапорами «Батьківщини». Таким чином, вже у 2010 році Бондаруку&Ko вдалось вибити з політиків прохідні місця у партійних списках на виборах до Луцької міської ради. Щоправда, декому довелось іти по мажоритарних округах.

Тож, потрапивши у стіни міської ради, хлопці одразу взялися відбивати гроші, затрачені за стільки років на такі цінні депутатські картки.



Попри лояльні відносини між «Батьківщиною» і мером Миколою Романюком – Бондарук та Осіпов одразу стають в конфронтацію з новим мером Луцька. Вони зрозуміли, що цей дядечко не дасть їм відкрито дерибанити комунальні землі та майно і почали плести у раді різноманітні інтриги.

Таку позицію малодосвідчених політиків не сприйняли у фракції, тож у міській раді на кілька років зав’язалось протистояння: «біло-сердечний» Юрій Корольчук розумів реальні наміри приходу Бондарука&Ko до влади і навідріз відмовлявся потурати забаганкам амбітних молодиків. Як він завжди казав – «повинна бути у всьому міра… і не в одні руки». Вочевидь, для Бондарука і Осіпова Юрій Корольчук не виявився авторитетом і вони затіяли з ним у стінах мерії справжню війну. Протистояння між сторонами доходило навіть до відкритих звинувачень під час сесій та доносів центральному штабу. Тож за порушення партійної етики їх виключили з фракції. Андрій Осіпов ще довго судився з Юрієм Корольчуком і вів полемічні дискусії про свою роботу на сесіях та врешті вони з Романом Бондаруком створили власну окрему фракцію. Тим часом подейкують, що у партійному бюро неодноразово піднімалось питання про виключення їх і з лав політичної сили. Попри це, вони понині називають себе представниками «Батьківщини».

Частина друга. Бізнес Бондарука&Ko. Посібник з рейдерських захоплень

Хороше підґрунтя для розвитку бізнесу Роману Анатолійовичу дала та ж сама політика, яка звела його з потрібними людьми. Подейкуют,ь що у скрутні 90-ті, мешкаючи у маминій квартирі у центрі міста на вулиці Братковського, рідні прилаштували Романа Анатолійовича підпрацьовувати. Зокрема, аби хлопець не тинявся по барах без діла, його поставили вахтером у гуртожиток підприємства «Промбуд-6». Там йому пощастило познайомитись з Андрієм Осіповим та ще кількома потрібними людьми. Кар’єра у хлопця росла немов на дріжджах – вже за рік-два він опинився серед керівництва, а там, гляди, вже й тримав у руках ключі від усього виробничого комплексу.

Маючи хороших юристів під рукою, йому не було тяжко провести певні дії з паперами, до яких він завжди мав доступ, і … вуаля – підприємство у його власності. Подейкують, що до бізнесових справ Романа Бондарука докладав руку товариш по партійній діяльності Андрій Бень, який саме очолював у Луцьку державну виконавчу службу. Однак чи не найголовніша роль була відведена Андрію Осіпову, який добряче студіював підручники з господарського права у пошуках все нових та нових ідей як обійти закон так, аби усе було «по-чесному» і не довелось відповідати. Тож молодий юрист, який тільки-но закінчив університет, став у цій шайці «мозком» який розробляв стратегії та плани захоплень, а Роман Бондарук - руками, які гребли усе під себе.

Так їм вдалось по-рейдерськи захопити: «Промбуд-6», «Луцькагробуд», Рожищенську птахофабрику, Голобське РТП, Волинську обласну друкарню.

Що ж до першого підприємства, яке дало основу розвитку бізнесу Бондарука&Ko, то активи підприємства «Промбуд-6», що на вулиці Ковельській, рейдери захопили в 2007 році. І саме тоді у їхній політичній кар’єрі вчасно з’являється Євген Кирильчук – авторитетний нардеп, якого поважали у всій області. Саме його ім’ям вирішили прикритись спритники, повісивши на двері приміщення табличку з написом – «Приймальня народного депутата Євгена Кирильчука». На той час це було навіть більше, ніж «золота візитка» якогось міністра – це фактична «криша» перед податковою, УБОЗом та КРУ. Таким чином, молодики спритно убезпечили себе і свій бізнес, який захопили рейдерським шляхом, від постійних перевірок і докучань контролюючих органів, адже власність нардепа, як і сам нардеп – недоторканні.

«Луцькагробуд», співвласниками якого було аж 8 аграрних формувань, рейдерська команда Бондарука прибрала до рук дуже вправно. Зокрема, у 2008 році у ЗМІ з’явилась інформація про те, що невідомі спритники сфальсифікували результати загальних зборів членів товариства. Ба більше – збори провели у вихідний день далеко за межами підприємства «Луцькагробуд» і зовсім за невідомих обставин. Як виявилось згодом – молодики з компанії Бондарука за спланованою схемою скупили значну частину акцій товариства, а також взяли довіреності інших власників акцій, що дало їм право провести збори цілком у юридично-правовому полі. Натомість реальних пайовиків навмисне ніхто не повідомляв про збори. Таким чином, зібравши необхідну кількість голосів, спритники прийняли рішення про створення нової структури з новими засновниками і новими власниками. В результаті було створено два нові підприємства – «Луцькінвестбуд» і «Волиньметбуд», в яких і розчинились активи «Луцькагробуду». Як наслідок – у реальних власників нахабно відібрали потужне підприємство, яке займалось масштабними будівництвами. Ба більше - Бондарук&Ko разом з підприємством «відтяпали» і 3,5 гектари землі в самісінькому Луцьку, де знаходились виробничі потужності товариства: майстерні, гаражі, цехи та складські приміщення.

Рік у рік, команда Романа Бондарука вправлялась у рейдерській майстерності. Освоюючи терена волинського бізнесу вони прибирали до своїх рук все нові та нові підприємства. Так вже у 2010 році в ЗМІ виплив новий скандал навколо рейдерського захоплення Волинської обласної друкарні, яку приватизувала компанія спритників на чолі з Романом Бондаруком. Щоправда, їм вдалось прибрати до рук лише частину підприємства. На той час вони зуміли навісити на директора друкарні великі борги а згодом усунути з посади, аби не заважав розпоряджатись майном.

Зокрема, незадовго до тих подій Роман Бондарук та його спритні бізнес-компаньйони запропонували тодішньому директору друкарні Дмитру Головенку неабияку поміч – допомогти затухаючому підприємству оновити виробничі потужності. Тож було прийнято рішення про придбання за кордоном дороговартісного сучасного друкарського станка, який надавав би широкий спектр кольорового друку. Його вартість сягнула кількох сотень тисяч доларів. В результаті – Дмитру Головенку дали гроші в кредит. А коли ж верстат запустили в роботу і його вже не повернеш – хлопці прийшли до директора друкарні за позиченими грошима. Та Дмитро Головенко вчасно пішов з посади. Тож спритники не отримавши назад свої гроші – відібрали у друкарні частину друкарської лінії та частину приміщень.

Певно, Бондарук&Ko на цьому не зупинилися б, якби не втручання нині покійного Бориса Клімчука. Повз тодішнього губернатора ніяка миша на жодне підприємство області без дозволу не могла заскочити, не те щоб якісь рейдери. Тож Борис Клімчук дав правоохоронцям вказівочку призупинити процес захоплення, поки Бондаруки не поглинули всю обласну друкарню. Наразі ж лишається невідомим яка частка «Волинської типографії» перейшла в нові руки бізнесменів-політиків. Та господарюють вони там років зо 3 вже на повну. І капітальний ремонт провели, і офіси облаштували. Наразі там вже працює супермаркет електроніки, магазин одягу і взуття а також низка дрібних рекламних та поліграфічних фірм.

Кількість штату, який працював на Волинській обласній друкарні, зменшився майже вдесятеро, а виробничі потужності розпиляли на металобрухт. Тож в результаті такого рейдерського захоплення колись потужний стратегічний об’єкт перетворився на поліграфічну конторку з кількома верстатами, на яких друкують хіба що дешеві газетки та бланки для поліклінік.

Наразі, як свідчать дані Єдиного державного реєстру, Роман Бондарук є лише фізичною особою-підприємцем.

Однак у старих реєстрах можна відшукати більше інформації. Таким чином, Роману Бондаруку лишаються підконтрольні:
ТОВ «Пластіком»(засновано 2005 року за адресою вул.. Рівненська буд 76А)
Колективне підприємство «Промбуд-6» (засновано 2008 року за адресою вул..Ковельська, 3,)
ТзОВ «МКС ОМЕЛЯНИК»,(засновано 2009 року за адресою вул. Карбишева, 2,)
ПП «Луцькбуд», (2009 рік заснування за тією ж адресою вул.. Ковельська,3)

ТзОВ «Волинська інвестиційна група» (2007 рік заснування за адресою вул. Бойка,буд 11)
ТзОВ «Голоби зернотрейд»

В результаті, з його бізнесом, окрім брата Юрія Бондарука та друзів Андрія Осіпова, Івана Синюка і Антона Сосновського пов’язано ще з добрий десяток осіб. Зокрема, у ТзОВ «МКС ОМЕЛЯНИК серед співзасновників числилось двоє осіб – селяни Святослав Матійців та Василь Мига з Долинського району Івано-Франківської області. Тож стає дуже цікаво чи хоча б вони знають, що колись мали відношення до цієї сумнівної фірми. Таке ж питання виникає і до двох американців - Гарі Ке Беєра та Еріка Гезіса, які буцім-то є співзасновниками «Волинської інвестиційної групи» - дітища брата Романа Бондарука – Юрія, який був також членом міськвиконкому. Також серед людей, причетних до бізнесу Бондарука&Ko – Любомира Синюк (вочевидь дружина чи родичка його друга Івана Синюка) Лариса Волянська (одеська підприємиця), Світлана Бень (дружина Андрія Беня) а також Тетяна Батаєва, Олег Григорчук, Анатолій Марчук, Вікторія Ткачук та Анатолій Ешвович. Чи знають вони про свою причетність до розвитку бізнесу Романа Бондарука – не відомо, оскільки в інтернеті неможливо знайти жодної інформації про більшість перелічених осіб.

Далі буде...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
розум Показати IP 10 Жовтня 2014 10:50
Дякую за статтю, вона дуже цікава і достовірна. Так що, думайте народ, кого будете обирати, якщо ще здатні думати.
123 до розум Показати IP 10 Жовтня 2014 21:23
А слабо редакції та автору написати змістовну аналогічно статтю про Ірину Констанкевич. З повагою читачі.
розум до 123 до 123 Показати IP 12 Жовтня 2014 09:30
А ви напишіть, якщо у Вас є, що написати, а ми опублікуємо
бізнесмен Показати IP 10 Жовтня 2014 11:01
А й, справді, вдале гасло вибрав цей злодюга. "Не чекати, не боятися, діяти". Не чекати, бо хтось інший забере: дерти з-підноса, гребти собі, за це гріха немає. Монахи в Жидичині відмолять будь-який гріх. Не боятися. Кого боятися, коли до лжеправоохоронців носиться бабло і двері відкриваються ногами. Діяти. "Надіяв", що всім прокурорам України треба розбиратись. Молодець, Ромчик. Креативний ти шахрай. І Синюка взяв на роботу. Того злодія, який оформляв ті ж кредитии на банк і кредитну спілку, і обібрав людей, як липку. Розплата не забариться! Людські сльози і прокльони даремно не проходять. На сьомому коліні відгукнеться.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 11:06
ВН, респект! Факти, вони і в Африці факти!!!
Роман Бондарук Показати IP 10 Жовтня 2014 11:21
правда-матінка
капець Показати IP 10 Жовтня 2014 11:35
ото опус;) в стилі рос тв.мамонтова, автор напевно на пів ставки біограф бондарука
сп Показати IP 10 Жовтня 2014 11:37
якщо він такий поганий чому його люди стільки часу вибирають міським депутатом, доречі поважаю його за протистояння нашому золотому буратіно меру
читач до сп Показати IP 10 Жовтня 2014 13:09
його люди вибирають, чи за списком пролазить? певне що є різниця
Василий до сп Показати IP 10 Жовтня 2014 15:29
Хочу поинтересоватся. А сколько раз по вашей информации Бондарука выбирали депутатом. ? Или возможно мы еще чего не знаем..........
000 Показати IP 10 Жовтня 2014 11:40
"Однак зробити хорошу кар’єру хлопцеві завадив гострий язик. " правильно бо в нашій країні політичну карєру роблять холуї
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 11:45
Ну да якась частина правди є,але Світлана Бень жінка Беня!? і яке ще нафіг ГПЗ кремінальний район виженіть нафіг сваго писаку палиться на єрунді! Аможе палиця і непалиця!
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 11:51
Ти був на ДПЗ,що говориш криміальний район- це 40- кримінальний район. Сполучення транспортне найкраще.Там дороги, поліклініки,садочки,школи, аптеки і все поряд, а 40-це кримінал на криміналі.Ото пр...ок настоящий ти звідки з Камінь-Кошмарськго приволоклося до Луцька,от туда і вали .
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 12:30
ти придурок я ж і кажу що ГПЗ ніколи не був кримінальним районом лахі живуть це да,ти тому і приклад ,А впринципі лікуйся псих,а то якось не адекватно реагуєш!
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 12:36
а да і ще я то з ЛУцька ,а ГПЗ цеж район понаєхавших! а взагаль РОМКА ніякого інтересу в народу не викликає в коментах і то його ніхто не коментує його всі ! Ромка нашо воно тобі треба НЕ БИТЬ ТОБІ ДИПУТАТОМ і навіть міської РОДИ НЕ ТВОЄ ЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(( до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 14:35
судячи з того, як "грамотно" ти, "местний гарадской", пишеш та "витончено" висловлюєшся, то до багатьох "понаєхавших" багатьом "ЛУцьким" , "як за море ср.ти".
Талік до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 15:31
А 40 квартал не тронь.........Кримінал на криміналі. Тут люди спокійно ходять по вечорах іне переживають. Так деколи бувають інциденти, не без них, а тк вибачай. Немає тут такого як на Соборності, що серед ночі пацана мало що не вбили виродки.
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 20:22
Гнідава завжди масть держала не транди..не кримінальний..сполучення найкраще..а як з пепеша авторитетів валили забув..сполучення найкраще??? На Гнідаву? Сам ти пр..оок кашмарський..
сам Показати IP 10 Жовтня 2014 11:48
навіщо було стільки писати треба було написати Романюк наше все а Бондарук поганий, ми не такі дурні щоб вестись на такі заказні другосортні статейки
сам Показати IP 10 Жовтня 2014 11:52
молодець почав з вахтера гуртожитку ,а не з мажора як зарас більшість,
Лучанка Показати IP 10 Жовтня 2014 11:58
Судячи по статті її автор прожив з Бондаруком велику частину його життя, ходив плі-о-пліч і як в давні часи підпрацьовував писарем, занотовуючи в чорний блокнотик перемоги і поразки. І зараз, вирішив зібрати всі свої описи і показати їх народу:) Шкода, що автор не підписався...мені здається пора виходити з тіні і не писати "статті-кляузи" підкидаючи їх в конвертику без зворотньої адреси, а показувати прізвище "героїв" нашого часу :)
Толік до Лучанка Показати IP 10 Жовтня 2014 15:33
Саме тому, що автор не прожив частину життя з Бондаруком, то так і "легко" написана стаття. Насправді все набагато гірше.
аяяй Показати IP 10 Жовтня 2014 12:04
Голосувати за нього не буду,!!!!!
Анонім до аяяй Показати IP 10 Жовтня 2014 15:06
він напевно якось переживе цю втрату
кляузник Показати IP 10 Жовтня 2014 12:15
Не зрозумів натяків "лучаники", яка "підкинула в конвертику" кляузу анонімно. Почитайте "Героїв" нашого часу" в "Дзеркалі тижня". Там показані "герої" - коротко і лаконічно, без ліричних відступів. І автор там підписаний. Підписаний він і в "Волині новій" під матеріалом "Всім встати. Суд іде". Не усі бояться політичного пігмея і шахрая Бондарука. Підписуються.
Лучанка до кляузник Показати IP 10 Жовтня 2014 12:23
О, то я теж пишучи коментар 15 днів назад на одну із статтей написаних у Волинських новинах підписувалась:) А тут вирішила послідувати стилю автора. Ми не говоримо про те, що було. Говоримо про те, що є саме зараз і саме з цією, сповненою метафор і порівнянь, статею! Мельник Маргатира Володимирівна, корінна лучанка, 31 рік, заміжня, дітей не маю. Проживаю за адресою: м. Луцьк, вул. Кравчука - дуже приємно познайомитись.
Анонім до Лучанка Показати IP 10 Жовтня 2014 20:24
коментар було видалено
СЕРГІЙ Показати IP 10 Жовтня 2014 12:16
коментар було видалено
СЕРГІЙ Показати IP 10 Жовтня 2014 12:16
коментар було видалено
не кляузник Показати IP 10 Жовтня 2014 12:29
Маргарита Володимирівна, ще не все втрачено: ви ще дуже молода і в нас з вами можуть бути діти. Чекаю побачень.
Лучанка до не кляузник Показати IP 10 Жовтня 2014 12:41
Дякую за пропозицію, але думаю ми з чоловіком справимось і без сторонньої допомоги. Проте приємно, що переживаєте і турбуєтесь. Стаття, на жаль чи на щастя, присвячена не моєму особистому життю, тому потрібно в коментах більше говорити про ГЕРОЇВ!!!!!!!!
не кляузник Показати IP 10 Жовтня 2014 12:48
Пані Маргарито, вибачте. Я зовсім не переслідував ціль вас скривдити. Ви - хороша жінка. Усе в вас вийде. Тим паче, що я вас знаю.
Лучанка до не кляузник Показати IP 10 Жовтня 2014 13:04
Ну було б непогано, якби і я Вас знала
:-( Показати IP 10 Жовтня 2014 13:11
РОма, і воно тобі треба, глянь що люди пишуть. Щоб мене так помиясили....
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 14:53
Удачі вам Романе!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 15:02
такому виданню не личить така відверто наклепницька стаття, говорю так тому що якщо винуватець цієї статті не за гратами, тому цей писака немає жодного права називати людину злочинцем, доречі рейдерство не є злочином якщо не порушує закон.
Це не для обговорень Показати IP 10 Жовтня 2014 15:14
Хочу додати цей Роман зі своїм другом був замішаний в історії з Західінкомбанком, до речі друг за цю справу сидить (може вже вийшов зараз не скажу), але от грошики деякі в Романа залишились, якими він вдало користувався.
Анонім до Це не для обговорень Показати IP 10 Жовтня 2014 15:35
чув дзвін не знаю де він
Я скажу так... Показати IP 10 Жовтня 2014 15:18
Якщо людина шахрай, то на вищих посадах вона вже ніколи не виправиться, а буде все життя шахраєм. Якщо вона виправилася - це означає що не займатиме будь-яких посад щоб не провокувати те чого досягла духовно, - а значить був шахраєм в одних мірках та піде в більш глобальні масштаби!
Анонім до Я скажу так... Показати IP 10 Жовтня 2014 15:34
ой-ой-ой нам всім капець, безвихідь і всьо пропало;). цікава у вас логіка
вкл. Показати IP 10 Жовтня 2014 15:32
Західінкомбанк кинув аш ніяк не депутат місцевого рівня, є багато статей де показано як іванющенко з сином рубали бабло вагонами з нацбанку, не вже є простачки які вірять в цю маячню,
Толік до вкл. Показати IP 10 Жовтня 2014 15:36
Іванющенко рубав бабло вже в той час коли Гаврилишина закрили забирали банк. А основна масса кредитів була видана Синюком ще до проблем з банком.
Олесь Показати IP 10 Жовтня 2014 16:07
коментар було видалено
Олесь Показати IP 10 Жовтня 2014 16:08
По сукупності "добра"
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 20:26
Ну друкарню видно ..як би не орендарі .взагалі жуть..не має друкарні
Володимир Показати IP 10 Жовтня 2014 23:33
Звертався до депутата Бондарука Р.А.два рази, бо він проживає на моєму окрузі,і два рази він допомагав у вирішенні наших проблем,при чому,увага!,без жодного хабарика!А автору пропоную 11.10.2014р.об 12.00 зустрітись біля входу в четверту школу і вислухати позитив за цього кандидата із перших уст!Бо якось несправедливо і однобоко подається інфа,попахує проплаченою заказухою!
прокуратура Показати IP 11 Жовтня 2014 06:05
Бондарук і Осіпов - хижаки, шакали. А першу скрипку в усьому грав і грає Осіпов. Все хижацтво робиться по його схемах. Цей примітивний як граблі місцевий остап бендер хоче багато і все зразу. Банк, Луцькагробуд, птахофабрика, голоби - це все його робота. В Бондарука мізки равлика, він виконує вказівки по хижацьких схемах. Осіпов - зло. Падкий на падаль, на те, що безгосподарне. Він скривається, робить вигляд віддаленого від "бізнесу" Бондарука, прикидається святішим від папи римського, а насправді - матьорий хижак.
SSG до прокуратура Показати IP 21 Жовтня 2014 21:10
не хижаки - шакали і пристосуванці!
Костанкевич НА ТРОН Показати IP 11 Жовтня 2014 15:50
Рома на біса обікрав і обдурив на десятки мільйонів вкладників ОЩОДБАНКУ.... НегАдяй....
СУД Показати IP 13 Жовтня 2014 17:57
бОНДАРУКА р. НЕ ПУСТИТИ У ВЕРХОВНУ РАДУ ----ЦЕЙ ЧУВАК ЗНОВУ БАЛАТУЄТЬСЯ, УРОД

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus