USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Облспоживспілка сама продовжила оренду землі під Старий ринок

22 Серпня 2019 12:49
Волинська облспоживспілка в односторонньому порядку продовжила право оренди на територію під Старим ринком на рік.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповів в. о. директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага, три місяці тому стало відомо, що облспоживспілка продовжила оренду на рік часу.

«Реєстратор зробив це без згоди міськради», – вказав Михайло Ломага.

Він теж звернув увагу, що місце реєстрації – село на Вінниччині.

Депутат, голова комісії Борис Смаль звернув увагу на те, що в очах лучан жертвою виглядає саме Волинська облспоживспілка, на котру нападає Луцька міська рада. Натомість про протиправні дії спілки практично нічого невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Покупець Показати IP 22 Серпня 2019 20:47
Невже на Горгута і його оточення немає управи? Що в Луцьку, що в районах облспоживспілка диктує сврї закони і права. Тільки оренда, а де заготовки, переробка, випуск власної продукції??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus