USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Облспоживспілка» відвоювала і Центральний ринок

26 Грудня 2008 15:00
Луцька міськрада вирішила продовжити договір оренди з «Облспоживспілкою» і по Центральному ринку. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Міський голова Богдан Шиба виконав обіцянку і виніс на голосування пропозицію продовжити договір оренди земельної ділянки на Центральному ринку із «Облспоживспілкою» до 31 грудня 2009 року.
За таке рішення проголосували 35 депутатів, а міський голова відразу його підписав.
Як пояснив представник фракції УНП Анатолій Бубенщиков, «Облспоживспілка» та «АвтоПаркСервіс» повинні провести на Центральному та Завокзальному ринках інвентаризацію.
До мітингарів під стінами Луцької міськради вийшли лідер фракції «НУ» Андрій Козюра та Анатолій Бубенщиков, які ознайомили підприємців із ухваленим рішенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 26 Грудня 2008 17:12
за бардак та сміття про яке напротязі кожного року згадували?... Облспоживспілка [вирізано - цензура] ці території , а міська рада продовжила оренду...ДУРДОМ...
Лучанин Показати IP 29 Грудня 2008 12:12
Як облаштувати ці території то нема кому, а як використовувати їх як смітник навколо історичної пам'ятки то всі за. Що за люди, живемо як свині, вибачте на слові. Ніякої поваги до історії і культури. А всі кричать і п'яткою в груди себе б'ють "Ми європейці!!!" .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus