USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада не знає, що робити з Центральним ринком

1 Липня 2016 12:51
Уже наступного року термін дії договору оренди землі під центральним ринком між Луцькою міськрадою та Волинською обласною спілкою споживчих товариств завершується. Чіткого плану дій в міській раді, що робити далі, поки що немає.

Про це стало відомо під час засідання 10 сесії міськради вчора, 30 червня.

Нагадаємо, депутати міськради створили тимчасову контрольну комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринків та Волинською обласною спілкою споживчих товариств. У місті вже давно назріла потреба розробити концепцію як працювати з ринками надалі. Тим більше, влітку наступного року закінчується договір оренди з облспоживспілкою землі під Центральним ринком.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ВПОРЯДКОВУВАТИМУТЬ ЛУЦЬКІ РИНКИ

Тож депутат міськради, член тимчасової контрольної комісії Ігор Поліщук запитав у Луцького міського голови Миколи Романюка його думку про те, як має діяти міськрада після закінчення договору і чи взагалі є хоч якийсь план дій.

У відповідь на це міський голова пояснив: чіткого плану, окрім попередньої пропозиції перенести Центральний ринок – немає.

«Сам я нічого не буду робити - будемо разом робити. Чіткого плану дій, крім попередніх пропозицій (перенести – ред.) немає. Інших немає, якщо є - я готовий підтримати. Моє бачення: як мінімум зліва там ринку не має бути, а праворуч – територія має бути така, щоб не соромно було дивитися ні зверху, з замку, ні з боку вулиці Глушець», - повідомив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
нхя не смішно Показати IP 1 Липня 2016 13:05
Згребти Катерпіллерами у велику купу і вивезти великотонажнимисамоскидами в Брище. Хау.
лучани Показати IP 1 Липня 2016 13:55
Право оренди виставіть на відкритий аукціон.
Вітька Показати IP 1 Липня 2016 14:14
Фото ринку з висоти нагадує "Трущоби"
Андрій Показати IP 1 Липня 2016 14:38
Кому він потрібен? Селюхам які приїздять з навколишніх сіл? То винесіть їм той ринок за межі нашого міста!
до андрія до Андрій Показати IP 1 Липня 2016 15:00
Мда. Бачу ви "Городська" людина. І ваші батьки та діди напевно також з міста. А закупляєтесь напевно в Портсіті там-тамі та сільпо ГМо та фермерською продукцією. Вас ще не тошнить? Люди приходять на базар за свіжим товаром. І навіть дешевшим. А за межі міста хай винесуть авторинок. Якраз ГПЗ добре підходить.
Максим до до андрія Показати IP 1 Липня 2016 16:55
А ГПЗ хтось запитав? Нахіба нам там той ср*ч?! Собі заберіть той Страшний Базар!
до андрія до Максим Показати IP 1 Липня 2016 17:13
Правильно. Хай на місці недобазара на гпз Збудують нові висотки. А центральний ринок залишать на місці ;-)
місцевий Показати IP 1 Липня 2016 14:42
ліву частину закрити, а на правій провести реконструкцію. думаю підприємці будуть готові прийняти участь у співфінансуванні реконструкції ринку.
ВАЛЄРЦЬО З БУКОВИНИ Показати IP 1 Липня 2016 15:13
не подобається вигляд?вся Україна вже 25 років так виглядає .ВИ СЛІПІ ?? а хто людей довів до базарів виживання вкравши їхню роботу і спільну власність ГРОМАДИ ,утворивши корпоративні мєждусобойчики ПАТ=ЗАТ?,ЧИ не лєнінскі совєтЬІ=з-радЬІ депусратів ?? та ви молитися на цих людей повинні .вони самі створили собі кожен для себе робоче місце та ще й податки платять вам засранцям і хабарі в вашу корумповану підлу кишеню злодія.
ВАЛЄРЦЬО З БУКОВИНИ Показати IP 1 Липня 2016 15:20
рейдерство вже йде 25 років і Є безкінечнИим і буде повторюватися кожної каденції після кожних "виборів" зміни чергових ВОРОВ .чому? бо НЕ визначений ЛЕГИТИМНИМИ ЗБОРАМИ І ЛЕГИТИМНИМ СТАТУТОМ ГРОМАДИ ТЕРИТОРІЇ =ЮРИДИЧНА ОСОБА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА =ГРОМАДА ТЕРИТОРІЇ =ГОСПОДАРЮЮЧИЙ ,КОНТРОЛЮЮЧИЙ(замість вора-в-законє)І ЗБИРАЮЧИЙ ПОДАТКИ СУБ''ЄКТ Конституційного Права
рожищанин... Показати IP 1 Липня 2016 22:51
це не ринок а прітон якого світ небачив---ну хіба що ще в трущобах в індії таке саме---землю відати на 49 років безплатно заможним людям чи інвесторам щоб шось на зразок порту сіті збудували....
ринок ніякій Показати IP 2 Липня 2016 13:04
але там люди працюють та виживають в умовах 25річноі окупаціі Украіни патриотами з землі обетованноі.постройте ним щось краще за вкрадені гроші та подаріть.а посеред торгових місць дерева заморські посадіть
Олесь Показати IP 2 Липня 2016 13:18
Чекав побачити щось на кштал "НАРОД ЛЕДЬ КІНЦІ З КІНЦЯМИ ЗВОДИТЬ, А ОЛІГАРХИ...". Маячня собачача! Базар має бути видалений з туристичного центра Старого Луцька і це не обговорюється! Це очевидно для всякого, у кого є власна думка! Ніякі половинчаті рішення не вирішать проблему. Якщо перенести половину, то за півроку-рік все буде так само, як ми маємо зараз і питання знову буде актуальним. І не треба нудіти про "чисті" продукти без ГМО, які продають на ринку! Ці казочки залиште для домогосподарок. Начебто ми не знаємо, які "чисті" продукти вирощують на присадибних ділянках і як кроплять для себе, а як на продаж! Щодо цін, то тут теж не все так просто. Часто-густо буває дешевше купити в "ТАМ-ТАМ" чи в "Сільпо", ніж на базарі.
Фортеця до Олесь Показати IP 2 Липня 2016 21:28
У всьому світі біля фортець ринки. І мій виник по західній технології. Створили його на болоті. І це закономірно. Ринок був, риннок є, ринок буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus