USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обмежувачі швидкості в Луцьку: ні - бо біля дитячих майданчиків немає аварій

27 Серпня 2015 10:43
На прохання встановити обмежувачі швидкості біля небезпечних ділянок, луцьким депутатам надходять відповіді, що ділянки не є аварійними.

Про це стало відомо під час чергової 77 сесії міської ради сьогодні, 27 серпня.

Так, депутат міськради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук повідомив, що просив під час минулої сесії встановити обмежувач швидкості біля дитячих майданчиків на вулиці Гулака-Артемовського. Оскільки поруч з майданчиками, де бавляться діти, на вулиці Арцеулова, збудовані нові будинки і там дуже швидко їздять автомобілі.

Натомість йому надійшла відповідь департаменту ЖКГ, що встановлення обмежувачів здійснюється на основі проведеного аналізу аварійності й інтенсивності руху.

«Поруч 2 дитячі майданчики, а машини швидко їздять. Треба, щоб там когось збили?», - запитав депутат.

Подібну ситуацію повідомив і депутат Олександр Плісецький. Він розповів, що подібну відповідь отримав і щодо встановлення обмежувача швидкості руху біля ЗОШ №10.

Зрештою, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький отримав доручення вирішити питання зі встановленням обмежувачів швидкості на цих ділянках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 27 Серпня 2015 11:56
Біля СШ 10 був лежачи поліцейський і машини не ганяли. Зробили ремонт дороги і зняли обмежувач швидкості, з 1 вересня будуть травми.
А Показати IP 27 Серпня 2015 12:34
А для чого? В нас самі дороги (чи то що замість них) виступають в якості обмежувачів швидкості. А п'яний дебіл на джипі і по обмежувачах під 100 км за годину може попертись, і тільки стовп його зупинить. Не переводьте гроші, займіться ділом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus