USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через обмежувач руху пошкоджуються автівки у 40-му кварталі Луцька

2 Травня 2016 17:17
Через невідповідну конструкцію обмежувача руху проїзд до низки багатоповерхівок по проспекту Відродження ускладнений.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

У запиті до міського голови депутат Олександр Лазука повідомив, що до нього звернулися мешканці будинків № 43, 45, 45а, 49, 49а по проспекту Відродження, які скаржаться на невідповідну конструкцію штучного обмежувача руху («лежачого поліцейського»), перед з’їздом навпроти будинку № 49а, що веде до прибудинкових територій згаданих будинків. Неналежна конструкція значно ускладнює, іноді навіть унеможливлює проїзд до будинків та пошкоджує автомобілі, тому мешканці змушені використовувати інші віддалені шляхи для проїзду з іншого боку кварталу. Для уникнення численних незручностей та запобігання виникнення небезпечних ситуацій просять посприяти у реконструкції цієї дорожньої нерівності.


Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 2 Травня 2016 20:41
А який б**ан його там поставив?
Лучанин Показати IP 2 Травня 2016 20:46
Та хто там буде щось реконструювати? Вони ж вам вже покращили! Відкати отримали... А ви на вуха. Там навіть з депутатів ніхто не живе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus