USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обрали «Міс СНУ»-2015. ОНОВЛЕНО

8 Грудня 2015 11:25
Студентки найбільшого університету Волині в безкомпромісній боротьбі визначили володарку титулу «Міс СНУ імені Лесі Українки – 2015». 7 грудня п'ятнадцять красунь, закачавши рукави вечірніх суконь, змагалися за звання найкращої.

Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Дівчата взяли участь у п’яти конкурсах: «Представлення», «Україночка», «Купальники», «Таланти», «Інтелектуальний», «Вихід у вечірніх сукнях». Відзначимо, що конкурс купальників викликав неабиякий ажіотаж у присутніх.

Опісля тривалого та складного оцінювання журі конкурсу віддало перемогу Вікторії Паршенко, яка і отримала звання Міс університету.

Нагадаємо, за звання найкрасивішої дівчини змагалися: Вікторія Бараннік, Галина Вовк, Анастасія Гловатських, Дарина Глушенко, Слава Гречко, Яна Гулюк, Тетяна Ляшук, Анастасія Матюшик, Анастасія Панчук, Вікторія Паршенко, Уляна Роман, Тереза Романюк, Юлія Слабецька, Юлія Смикова, Ірина Степанюк.

УСІ УЧАСНИЦІ КОНКУРСУ: ІМЕНА. ФОТО

Полем бою для граційних дівчат стала сцена обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Підбадьорювали та налаштовували конкурсанток на боротьбу ведучі дійства – Роман Полторак і Маряна Маркусенко. Головну красуню вишу визначали за допомогою п’яти конкурсів. Відповідно до формату заходу після третього та четвертого конкурсу декілька дівчат припиняли змагатися за тріумф.

Ведучі дійства Роман Полторак і Маряна Маркусенко

«Журити» учасниць взялися проректор з науково-технічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами Анна Левчук; виконавчий директор агенства моделей «Панна» Анна Тріль; телеведучий та шоумен Микита Чибар; соліст гурту «Давня казка», арт-директор нічного клубу «Hollywood» Євгеній Чепіль; керівник студентської ліги КВН Станіслав Ольшевський; наймолодший депутат Луцькради Олександр Лазука.

Очолив журі керівник вокальної студії «Шанс Music», шоумен Сергій Скулинець.

Олександр Лазука

Сергій Скулинець та Анна Левчук

Анна Тріль

Євгеній Чепіль

Як це вже повелося, стартувало дійство краси і грації з конкурсу «Представлення». Конкурсантки впевнено з’явилися на сцену під сингл «You one in a million» з фільму «Міс Конгеніальність», підтверджуючи, що кожна з них єдина на мільйон і, без сумніву, – гідна перемоги. Для того, аби краще розрекламувати себе дівчата розповідали про своє життєве кредо, розмірковували про вічну тему кохання та навіть розсекретили ідеал свого містера.

Під час першого конкурсу
Конкурсантки впевнено з’явилися на сцену під сингл «You one in a million»

Журі було далеко не одноголосним

Не обійшлося на святі без патріотичного конкурсу «Україночка». Студентки з’явилися на подіумі у національному вбранні, вквітчані вінками та жовто-блакитними стрічками. Довершували стильні образи музичний супровід та витончені танці красивих послідовниць Лесі Українки.

Не обійшлося на святі без патріотичного конкурсу «Україночка»

Студентки з’явилися на подіумі у національному вбранні...

..., вквітчані вінками та жовто-блакитними стрічками

Демонстрували акторські здібності та...

...стильні національні вбрання

Довершували стильні образи музичний супровід та витончені танці красивих послідовниць Лесі Українки.

Гарно!

Найочікуванішим для чоловічої половини аудиторії став конкурс «Купальники». Під час випробування на сцені розіграли справжнісіньку еро-постановку: під магічні звуки музики та світлодіодів дівчата буквально народилися з диму в еротичній білизні. Після цього конкурсу на плечі журі вперше випала неприємна місія – визначити тих дівчат, що покинуть шоу. Оголосити вирок суддів довелося ведучому церемонії Роману Полтораку.

Найочікуванішим для чоловічої половини аудиторії став конкурс «Купальники»

Під магічні звуки музики та світлодіодів дівчата наче народилися з диму в еротичній білизні

Під час випробування на сцені розіграли справжнісіньку еро-постановку

Краса і грація

З найкращої сторони презентували себе учасниці у конкурсі «Таланти». У деяких моментах дійство нагадувало популярні танцювальні шоу: дівчата дивували суддів професійним виконанням танців.

Представниця Інституту мистецтв Анастасія Матюшик вміло поєднала танець, спів та театралізовану постановку, продемонструвавши на сцені справжню сімейну драму. Шквал аплодисментів та вигуків «Браво» дістався Тетяні Ляшук з хімічного факультету, яка чуттєво прочитала авторський вірш про війну, а Галина Вовк вразила всіх портретом мами.

З найкращої сторони презентували себе учасниці у конкурсі «Таланти»

У деяких моментах дійство нагадувало популярні танцювальні шоу...

...чи професійний театр

Галина Вовк вразила всіх портретом мами

Маму теж вразила

І пісні були...

...і танці

Останнім випробуванням конкурсної програми був інтелектуальний батл. Завдання для дівчат ускладнювало те, що змагатися їм довелося не лише з суперницями, а й власними викладачами, а декому і з ректором Ігорем Коцаном. Конкурсантки гідно вийшли і з цієї ситуації, а коли слів було замало допомагала мова жестів. Для перемоги в конкурсі дівчатам потрібно було швидко і влучно відповісти на каверзні відео-питання своїх наставників.

Конкурсанткам довелося змагатися не лише з суперницями, а й власними викладачами...

...декому і з ректором Ігорем Коцаном

Головне – відповідати впевнено!

Як і заведено на конкурсах краси, перед оголошенням переможниців дівчата продефілювали у стильних вечірніх сукнях із своїми кавалерами. Після цього свої нагороди та презенти отримали всі учасниці свята краси.

Розважала публіку співачка Інна Кириченко

Перед оголошенням переможниці дівчата продефілювали у стильних вечірніх сукнях із своїми кавалерами

Яке плаття...

Для оголошення суддівського вироку на сцену піднявся голова журі, шоумен Сергій Скулинець. Очільник суддів повідомив схвильованих дівчат про те, що титул «Віце-міс університету» дістався студентці Інституту іноземної філології Дарині Глушенко.

Коли глядачі вже не могли всидіти на своїх місцях Сергій Скулинець повідав про головне рішення журі. «Кожна з вас гідна корони, але перемогти має одна. Її ім’я вже означає перемогу. Міс університету стає Вікторія Паршенко з Інституту філології та журналістики», – тріумфально оголосив представник суддівської колегії. Не дочекавшись закінчення свята публіка ринула на сцену, аби вітати своїх героїнь. Завершилося свято квітами, привітаннями та пам’ятними «селфі на пам’ять».

Кульмінаційний момент

Ура!

Текст: Андрій МОШКУН

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
SVV Показати IP 8 Грудня 2015 11:38
*** В Луцьку дуже багато красивих дівчат і без гриму.
Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 12:31
А якби не роздягнули дівчат - то не мали б як вибрати?
111 Показати IP 8 Грудня 2015 12:36
Купальників мабуть всім не вистачило, довелось в спідній білизні на сцену виходити
Хлоп Показати IP 8 Грудня 2015 13:00
"7 грудня п'ятнадцять красунь, закачавши рукави вечірніх суконь, змагалися за звання найкращої." Що завгодно, тільки не рукави вони закачували:))
Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 13:36
Сама стр*шна на фото та, котру обрали віце-міс. Мама дарагая. Да коли ж чесно станете6 обирати?
повністю згоден до Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 15:13
найкращу відсіяли з самого початку.....щоб позбутися конкурентки.....
ахах до Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 15:31
вона хіба що віце-міс +++ сайз.....
Бен до аноніма і АХХ Показати IP 8 Грудня 2015 17:07
Дівки не заздріть Вона супер дівчина івсе у неї на місці . забираю Вже!
Анонім до Бен до аноніма і АХХ Показати IP 8 Грудня 2015 19:48
Така класна, щоаж фотки повстидалися виставити
о майн гот! Показати IP 8 Грудня 2015 20:59
Віце-міс у спідньому- то жееесть! для чого той конкурс КУПАЛЬНИКІВ,якщо не було жоднойі дівчини у ньому?всі у спідній білизні! І ще:цікаво,яке супер-інтелектуальне питання Коцан задав?
рідлейвер Показати IP 8 Грудня 2015 21:53
В жюрі зібрали л.хів, тому вони таке і вибрали. Конкурс д.рьмо, відомо було перед початком хто буде міс. про віце міс краще нічого не казати , ЦЕ ЖАХ.
До о майн гот до рідлейвер Показати IP 9 Грудня 2015 11:02
Розкрий очі і подивись добре,що віце-міс у купальнику,а не починай одразу обс*р*ти,вона не у спідній. Двоє дівчат у купальниках
Lie Показати IP 8 Грудня 2015 21:53
Віце-міс, взагалі жесть.
до автора статті Показати IP 9 Грудня 2015 01:46
чому жодного слова про других віце-міс? по-моєму вони були на висоті аби оцінити їх
луцкий Показати IP 9 Грудня 2015 08:57
а Юля Кишенко чего не участвовала?) она однозначно бы победила эту ш*нтрапу)))
ОлЯ до луцкий Показати IP 24 Жовтня 2016 14:15
Якби з тої Юлі косметику кусками і слоями здерти, то вона б і на вулицю не вийшла)) насмішив)
Правда Показати IP 10 Грудня 2015 21:05
Абсолютно нормальна і симпатична віце - міс і в платті . і без Але в головах студенток романо - германської філології завжди живуть таракани . практично у всіх , так їх там виховують Це вони пишуть про віце - міс непристойності та їхні френди .. там одна жесть навчання і життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus