USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обстріли на Донбасі тривають попри свято

31 Травня 2015 13:20
З 18 години суботи 30 травня до ранку неділі, Дня Святої Трійці, на сході України продовжувались провокації зі сторони російсько-терористичних угрупувань на всіх напрямках.

Про це йдеться у повідомленні пресс-центру АТО.

Найгарячіше було на Донецькому напрямку.

Загарбники з мінометів різних калібрів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали Опитне, Піски, Новотроїцьке, Мар’їнку, Гранітне. Вночі, у районі Миколаївки наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника.

Наразившись на прицільний вогонь, бандити відступили.

На Артемівському – від мінометів та гранатометів злочинців неодноразово потерпало Кірове та Золоте. А в районі Троїцького відбулося бойове зіткнення.

На Луганському – з автоматичних гранатометів сепаратисти вели вогонь по Золотому – 4, та Станиці Луганській. Вночі тут бандити більше не стріляли.

На Маріупольському – з стрілецької зброї та мінометів бойовики тричі стріляли по Широкиному. Тут після 23.00 до ранку настала тиша.

Майже всю ніч у небі фіксувалися прольоти безпілотних літальних апаратів загарбників. Їх зафіксували за маршрутами: Раївка – Старий Айдар, Сміле – Кримське, Донецьке – Словяносербськ, Трьохізбенка – Щастя, Лисичанськ – Новоахтирка, Маріуполь – Мангуш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus